2 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

2 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

🖥️ API Herkese Açıldı

ChatGPT’nin çatı şirketi olan OpenAI bugün yayımladığı şeyle birlikte kendi CahtGPT uygulama geliştirmenizi kolaylaştırdı. ChatGpt’iyi besleyen dil modeli herkese açıldı. Bu sayede daha önce erişilemeyen yüksek kapasiteli dil haline erişebilir olundu.

2 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

🚫 TikTok’u Yasaklayacak Yasa Hazır

Son zamanların popüler ve bir o kadar da olaylı sosyal medya platformu olan TikTok için yasaklar artıyor. Önce TikTok’unABD senatosunda yasaklanmasının ardından AB’de personellerine tiktok yasağı geldi. Şimdi ise ABD tüm ülke genelinde yasak için yasa hazırladı. Yasa tasarısı 24’e 16 oyla beyaz saraya doğru yola çıkmış durumda. Biden’ın vereceği kararla ülke geneli yasak gelebilir.

2 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

📱 Meta Çatısı Altındaki Platformlara Yapay Zeka Getiriyor

Birçok sosyal medya platformunun çatı şirketi olan Meta kendi uygulamalarına yapay zeka getireceğini duyurdu. Teknoloji dünyasının en popüler ve en yeni kullanım aracı olan yapay zeka ChatGpt ile hayatlarımıza giriş hızı bir hayli arttı. WhatsApp, Messenger ve Instagram için bir ekibin hızla çalıştığı Marl Zuckerberg tarafından duyuruldu.

2 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.