14 Eylül Çarşamba Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

📉 Apple 154 Milyar Dolar Değer Kaybetti

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz 1 gün içerisinde 154 milyar dolar değer kaybetti. Amerikan borsa tarihinin en büyük 6. Kaybı olan bu kayıp birçok yatırımcıyı zarara uğrattı. şirketin bir gün öncesinde borsa senedi değeri 160 dolar seviyesinden 153,5 dolara kadar düştü bu düşün 2.63 trilyon değerindeki Apple’ın değerinin 2.47 trilyon dolara gerilemesi demek.

14 Eylül Çarşamba Neler Oldu? 📢

Sitemizdeki bir başka gündem haberine buradan ulaşabilirsiz.

💸 Google Bir Davayla Daha Karşı Karşıya

Google’ın davalarla karşılaştığını hatırlarsanız sizlere aktarmıştık. Bugün ise yapılan açıklamada şirkete 25.5 milyar dolarlık ceza istendi. Fransız rekabet kurulu şirketin Adsense politkiyası nedeniyle AB ve Birleşik Krallığa ceza ödemesi gerektiğini açıkladı. Şirket ise bunun yanlış olduğunu ve gerekli mercilere başvuracağını açıkladı.

14 Eylül Çarşamba Neler Oldu? 📢

📱 YouTube Reklam Sayılarını Artırıyor

Geçtiğimiz zamanlarda YouTube videoları indirebilmek ve reklamsız izleyebilmek için abonelik sistemi duyurmuştu. Onun ardında reklam sayılarını artıran şirket şimdi ise tekrardan artırmak için çalışmalara başladı. Şirket test ettiği özellikle birlikte arka arkaya 2 yerine 5 reklam göstermeyi planlıyor. Bu durum ise çok tepki toplamış durumda.

14 Eylül Çarşamba Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.