/

200.000 TL HİBE DESTEKLİ BİGG3 BAŞVURULARI BAŞLADI

TÜBİTAK’ın yenilik ve teknoloji tabanlı iş fikri sahibi girişimcilere 200.000 TL hibe desteği verdiği, 1512 BİGG Teknogirişim Sermayesi Desteği Programının 1. aşama faaliyetlerinin yürütüldüğü ve desteklendiği, BİGG3 başvuruları başladı.

NEDEN BİGG3’E BAŞVURMALISIN?

  • 200.000 TL Sermaye Desteği

BiGG3, başlangıç aşamasında bulunan yenilikçi fikirlere verilen ülke genelindeki en büyük desteklerden biridir. Başarılı olman durumunda, TÜBİTAK BİGG kapsamında %100 geri ödemesiz (hibe) olarak 200.000 TL sermaye desteği alabilirsin.

  • Eğitim ve Mentorluk

BiGG3 girişimcisi olarak ODTÜ TEKNOKENT’in, Arçelik Garage’ın ve KWORKS’ün iş dünyasında yer alan mentorlarıyla ve tecrübeli eğitmenleriyle tanışma fırsatını yakalayabilir ve iş fikrini ticarileştirmek için gereken doğrulama çalışmalarını güvenle yapabilirsin. Böylece gelişimini destekleyecek uygun mentor ile birebir görüşmelerle sayesinde fikrini kolayca ticari değere dönüştürürsün.

  • Kuluçka Merkezi

BiGG3 girişimcisi olarak TÜBİTAK’tan sermaye desteği almaya hak kazandığında ODTÜ TEKNOKENT kuluçka merkezlerinde yer alma ve bir ODTÜ TEKNOKENT şirketi olma ayrıcalığı elde edersin.

  • Hızlandırma Programları

BiGG3 girişimcisi olarak TÜBİTAK’tan sermaye desteği almaya hak kazandığında ODTÜ TEKNOKENT, Arçelik Garaj ve KWORKS hızlandırma programlarına devam ederek sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş modeli yaratma yolunda sağlam adımlarla ilerlersin.

  • Yatırım Fırsatları

BiGG3, seni sadece BiGG programı kapsamında değil, BiGG programı sonrasında da desteklemeye devam eder. BiGG3 partnerlerinin yatırımcı iş ortaklarından yatırım alma şansı yakalayabilir, şirketinin büyümesini ivmelendirebilirsin.

  • Uygulayıcı Kuruluş Tecrübesi

Yani BİGG programının yüksek başarı oranlarına sahip tecrübeli uygulayıcı kuruluşlarından ODTÜ TEKNOKENT, Arçelik Garage ve KWORKS’ün yürüttüğü BiGG3 Programı ile fikrini karlı bir iş modeline dönüştürmek ve başarıya ulaşmak için doğru yerdesin.

Vakit kaybetmeden sen de girişimcilik ekosisteminin gelişmesine büyük katkıları olan bu 3 kurumun destekleriyle TÜBİTAK’ın 200.000 TL hibe desteğine ve diğer avantajlara erişme şansını yakala.

Unutmadan söyleyelim, son başvuru tarihi 15 Aralık 2020 

Başvuru linki: https://form.jotform.com/202782316115954

BiGG3 1

bigg3 rectangle 671 2

Öğütçü, H. (2020, 11 23). BİGG Cube Incubation 2020 yılı başvuruları devam ediyor. Retrieved from egirişim: https://egirisim.com/2020/11/23/bigg-cube-incubation-2020-yili-basvurulari-devam-ediyor/

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.