YouTube’da Hızla Yükselmenizi Sağlayacak Ücretsiz 5 Video Düzenleme Programı

Videolar, hem YouTube’da hem de e-ticarette içerik stratejilerinin bir parçası olarak giderek daha önemli hale geliyor. Burada başarıya ulaşmak için, her girişimcinin ihtiyaçları için ideal video düzenleme programını bilmesi gerekir.  

  

 

İster Instagram hikayeleri, ister Facebook reklamları veya YouTube’daki ürün incelemeleri olsun, profesyonel bir video düzenleme programı kullanmak marka imajınız üzerinde olumlu bir etki yaratacaktır.  

 

Videolarınızdan daha fazlasını elde edin: Ücretsiz video düzenleme programları videoları kısaltır, hızlandırır, renkleri iyileştirir ve çok daha fazlasını yapar.  Günümüzde hemen hemen herkes fotoğraf ve video çekme yeteneğine sahiptir. Bunun için bağımsız bir cihaz hiçbir şekilde gerekli değildir. Bir kamera genellikle akıllı telefonlara, tabletlere ve dizüstü bilgisayarlara da entegre edilmiştir. Yeni klipler buna göre sıklıkla oluşturulur. İyi sonuçlar, rüzgar gürültüsü, yanlış yoldan çekilen bir görüntü, zayıf renkler ve kontrastlar veya gereksiz bölümler tarafından gölgelenebilir. Ücretsiz video düzenleme programları bu sorunlar için bir çözüm yolu sağlar. 

 

 

Bu yazımızda, şu anda web’de bulunan 5 ücretsiz video düzenleme programını bir araya getirdik. Listemiz, aynı zamanda maksimum işlevsellik ve esneklik sunan ücretsiz video düzenleme programlarına odaklanmaktadır. Her kullanıcının farklı ihtiyaçları olsa da, bu kılavuz size burada sunulan video düzenleme programlarının her birinden ne bekleyeceğiniz ve bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz konusunda iyi bir genel bakış sağlayacaktır. 

 

 

DaVinci Resolve: 

 

Videolarınızı ilgi odağı haline getirmek istiyorsanız, tam donanımlı bir  video yazılımı oldukça iyi bir seçenektir. Fotoğraf galerisinde, video klipleri kesmek ve müzik depolamaktan daha fazlasını yapabileceğiniz çok sayıda program bulacaksınız. DaVinci Resolve gibi video düzenleme programları Hollywood’da zaten kullanılıyor ve çok çeşitli işlevleriyle herkesi etkiliyor. Örneğin, her ayrıntıda renk, parlaklık, kontrast ve keskinliği ayarlayabilirsiniz. Kayıtlarınızdan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız ve biraz zaman ayırabiliyorsanız, bu tür video düzenleyicilerde haklısınız. DaVinci Resolve, Ultra HD işleme, çoklu kamera düzenleme ve 5.1 surround desteği sunar. 

 

 

VSDC Free Video Editor 

 

Bu, video düzenlemede zaman kazandırır ve oldukça ilgi çekici görünür. VSDC Free Video Editor ile kliplerinize canlı geçişler ekleyebilir, renk filtreleri ve düzeltmeler uygulayabilir veya başlıklar ekleyebilirsiniz. Ayrıca oldukça güzel bir özellik daha sunuyor: Entegre YouTube yükleyici ile filmlerinizi video platformunda kolayca yayınlayabilirsiniz. 

 

Shotcut 

shotcut

Shotcut ayrıca video düzenleme için oldukça yönlüdür. Programın kullanımı kolaydır ve video optimizasyonu için çeşitli işlevler sunar: bulanıklık, mozaik, parıltı ve dalgalar gibi filtreler gibi. Bunun da ötesinde yazılım, videolarınıza  metin, 3D metin ve görüntüler eklemek ve fotoğrafları canlandırmak için kullanılabilir. 

Windows, Mac ve Linux için kullanılabilir. 

 

 

 

HitFilm Express: 

Kapsamlı işlevleri ve basit kullanımıyla HitFilm Express, hem profesyonel video düzenleyicilerine hem de amatörlere yöneliktir. Yazılım, 180’den fazla filtre ve efektin yanı sıra kesme, düzenleme, dublaj ve optimizasyon için temel işlevlerle birlikte gelir. Ücretli eklentilerle ek efektler ve işlevler eklenebilir. Pratik bir yönü de vardır: Dışa aktarırken iPad, YouTube, Instagram veya Facebook için ön ayarlardan seçim yapabilirsiniz. Ancak HitFilm Express’in küçük bir dezavantajı var: program yalnızca İngilizce olarak mevcuttur. 

 

 

 

Lightworks 

video

Windows, Mac ve Linux için kullanılabilir. 

“Mission Impossible”, “Pulp Fiction”, “Shutter Island” ve “Batman”, Lightworks ile kurgulanan hit filmlere referans olması gerçekten etkileyici. Bunun dışında program, etkili düzenleme özellikleri ve basit kullanımı ile etkileyicidir. Film dizilerini, ses parçalarını ve efektleri bir zaman çizelgesine kolayca sürükleyip bırakabilirsiniz. Ücretsiz sürüm ile HD çözünürlükte (720p) videolar oluşturabilirsiniz. 

 

 

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.