Yıldız Holding’in Kadın Girişimcilere Desteği BM’ye Örnek Oldu

Kadın girişimciliğini tüm dünyada desteklemek adına üstlendiği sorumluluğu “UN Women” iş birliğiyle küresel ölçeğe taşıyan Yıldız Holding’in fırsat eşitliği temelli uygulama ve projeleri, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’ndeki özel oturumda tüm dünyaya örnek gösterildi.

Kadın girişimciliği ekosisteminin barındırdığı potansiyeli ortaya çıkarmak için projeler yürüttüklerini ifade eden Yıldız Holding Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş, “Kadınların güçlenmesi adına yürüttüğümüz projelerimizin Birleşmiş Milletler nezdinde de takdir edilmesinden gurur duyduk. Daha adil, kapsayıcı ve eşitlikçi bir dünyaya ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

Yıldız Holding

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu haftası kapsamında düzenlenen “Kadın Girişimcilerin Küresel Ölçekte Güçlendirilmesi” paneli 21 Eylül’de New York’ta gerçekleşti. Yıldız Holding’in stratejik ortakları arasında yer aldığı Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi (UN Women) tarafından düzenlenen özel oturum, küresel düzeyde fırsat eşitliği konusunda çalışan çok sayıda kanaat önderi ve kuruluşu bir araya getirdi. 

Panelin açılış konuşmalarını UN Women İcra Direktör Yardımcısı Sarah Hendriks ve Yıldız Holding Kamu İlişkileri Genel Müdürü ve Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş yaptı. 

Yıldız Holding Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş, fırsat eşitliğini odağa alarak, tüm dünyada kadın girişimcileri desteklemek için örnek projeler geliştirdiklerini söyledi.

*Bültenden Düzenlenmiştir*

Siber Güvenlik Girişimi Stoïk’e 10.7 Milyon $ Yatırım” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.