Xiaomi Akıllı Gözlükler Gelecekte Telefonların Yerini Almayı Hedefliyor

Xiaomi akıllı gözlükleri tanıttı: Akıllı telefonların geleceği böyle görünüyor

Birçok insan için yarının teknoloji dünyasının neye benzeyeceği önemli bir merak konusu. Bu konuya cevap verebilmek adına Xiaomi Akıllı Gözlüklerini sundu. Akıllı gözlükler, modern akıllı telefonların birçok işlevini üstlenebiliyor. Yüksek teknolojili bu gözlükler hakkında merak edilen detayları sizin için derledik.

 

Xiaomi Akıllı Gözlükler: Akıllı gözlükler geleceği göstermeli

Sadece 51 gram ağırlığıyla, burnun üzerinde hafifçe dururlar ve ilk bakışta normal gözlüklerden pek ayırt edilemezler – örneğin Google Glass’ı düşünün, diğer üreticilerin testlerine göre büyük bir avantaj. Şirket, Xiaomi gözlüklerinin “ilerici bir geleceğe bir bakış” göstermesi gerektiğini duyurdu.

 

 

Xiaomi kendini işlevsellik açısından bilinçli olarak sınırlandırıyor, sonuçta gözlükler kullanıcının günlük yaşamına kusursuz bir şekilde uymalıdır. Akıllı gözlükler toplam dört temel özellik sunmalıdır:

  • Bildirimler
  • Aramalar
  • Navigasyon
  • Tercüme- Çeviri

Xiaomi, yalnızca en önemli bildirimlerin geçmesine izin verileceğini söyledi. Bu, favori kişilerden gelen mesajları içerir. Amaç, gözlük takanların çeşitli uygulamalardan gelen gereksiz bildirimlere boğulmasını önlemek. Bir yapay zeka kapıcı görevi görür ve hangi bildirimin geçip hangilerinin geçmeyeceğine karar vermekle yükümlüdür.

 

Entegre 5 MP kamera kullanılarak, çekilen görüntülerden metin doğrudan çevrilebilir. Gözlük çerçevesindeki küçük bir ışık, kameranın açık olduğunu gösterir. Burada Xiaomi, diğer kişinin mahremiyetini korumayı da düşünüyor.

 

Diğer şeylerin yanı sıra akıllı gözlükler, monokrom MicroLED ekranda sokakları ve dönüş işaretlerini gösterir. Android ve dört çekirdekli bir işlemci teknik temel görevi görür.

Xiaomi gözlükleri: Fiyat ve pazar lansmanı hala bilinmiyor

Xiaomi’nin akıllı gözlükleri ne kadar etkileyici olsa da üretici, akıllı gözlüğün ne zaman ve hangi fiyattan piyasaya çıkacağını henüz açıklamadı. İlgilenenlerin Xiaomi daha fazla ayrıntı yayınlayana kadar sabırlı olması gerekiyor

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlham Almaya Devam Edin

OTO, Sarılıyormuşsunuz Hissi Veren Koltuk

Harcamalarınızın Nasıl Ses Çıkardığını Duymak İster Misiniz?

Adidas’tan Kadınlara Özel Reklam Havuzu

WALTY, Bitkileri Sulayan Akıllı Saksı

İKEA YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİP SATMAYA BAŞLIYOR

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.