Proje Yönetim Uygulaması Wrike Nedir? Nasıl Kullanılır?

Wrike

2006 yılında kurulan San Francisco merkezli bir teknoloji şirketi Wrike, aynı zamanda proje yönetimi, planlama ve ekip iş birliği alanında hizmet veren bir SaaS şirketidir. Şirket, küçük, orta ölçekli ve Fortune 500 şirketleri dahil olmak üzere 15.000’den fazla kuruluş tarafından tercih ediliyor. Çalışanlar Wrike sayesinde hem iş bilgisayarlarından hem de cep telefonlarından rahatlıkla işlerini yönetebilirler.

Wrike, kullanıcılarına iş süreçlerini kolaylaştırma ve tüm departmanlardaki ekiplerin verimliliğini artırma amacıyla çeşitli özellikler sunar. Bu özellikler arasında iş birliği, proje yönetimi, planlama ve hedeflere ulaşma gibi unsurlar bulunmaktadır. Bu sayede şirketler, projelerini daha etkili bir şekilde yönetebilir ve stratejik hedeflerine ulaşabilirler.

Wrike Nasıl Kullanılır?

Wrike

Wrike’ın kullanımı kolay arayüzü, tüm departmanlardaki ekiplerin iş birliği yapmasını, projeleri yönetmesini ve hedeflerine ulaşmasını sağlar. Wrike, iş akışlarını otomatikleştirme, görünürlük sağlama ve boşa giden çabaları ortadan kaldırma gibi özellikleriyle iş dünyasında öne çıkıyor.

Gelişmiş kontrol panelleri, projelerin ilerlemesini izlemeyi ve organizasyon genelinde görünürlük sağlamayı kolaylaştırır. Otomatik onaylar, talep formları ve tekrarlanabilir planlar ile ekipler en değerli işlere odaklanabilir. Ayrıca, stratejiyi yürütmeyle uyumlu hale getirerek iş sonuçlarını hızlandırıyor.

Çeşitli uygulamalara entegre olarak çalışma ortamını kolaylaştıran Wrike ile Zoom, Salesforce, Slack, MS Teams, GitHub gibi popüler uygulamaları entegre ederek iş süreçlerinizi daha da optimize edebilirsiniz.

Proje Yönetimi Kontrol Panelleri

Wrike’ın proje yönetimi kontrol panelleri ile bir işin ilerlemesini izlemeyi, görevleri önceliklendirmeyi ve organizasyon genelinde görünürlük sağlamayı kolaylaştırabilirsiniz. Bu paneller, gerçek zamanlı verilere erişim sağlamanın yanı sıra ihtiyacınıza göre özelleştirilebilir.

Panellerin ek özellikleri arasında bulunan “Wrike Insights” özelliği sayesinde, 50’den fazla üçüncü taraf pazarlama çözümünden veri içe aktarma özelliği ile ekibinizin verilerine kolay erişim sağlar. Aynı zamanda “İş Yükü Görünümü” ile bireysel ekip üyeleri için programlar düzenleyebilir veya projenizin tamamı için bir ana program oluşturabilirsiniz.

Wrike

Proje ve İş Akışı Otomasyonu

Wrike, tekrarlanan ve yinelenen görevleri otomatikleştirerek iş yerinde verimliliği artırır. Bu otomasyonlar, potansiyel engelleri ortaya çıkarmak ve verimliliği engelleyen durumlar hakkında bilgi vermek için özel hatırlatıcılar ve bildirimler tetikleyebilir. Projenizin büyüklüğüne, kapsamına ve ölçeğine bağlı olarak Wrike’ın proje ve iş yönetimi platformu, ekibinizin üretkenlik kaybından yüzlerce saat tasarruf etmesini sağlar.

Kaynak ve Proje Planlaması

Wrike, yerleşik kaynak yönetimi platformuyla görevleri önceliklendirmenize, ilerlemeyi izlemenize ve bireysel performansı optimize etmenize yardımcı olur. Wrike, çeşitli önceden hazırlanmış şablonlarsayesinde ürün yol haritası, hedefler ve temel sonuçlar gibi alanlarda kullanıcıların ihtiyacına yönelik çözümler sunar.

Platformun içerdiği gelişmiş kaynak yönetimi sistemiyle görev yönetimi, öngörülen bütçeniz dahilinde kalma ve ekip performansının hızlandırılması konularında size yardımcı olur.

İş Birlikçi Prova

Wrike’ın çevrimiçi prova platformu, yaratıcı süreci izlemek ve pazarlama malzemelerinin uyumluluğunu sağlamak için kullanılır. İşbirlikçi prova, sadece onay sürecini otomatikleştirmekle kalmaz, aynı zamanda farklı dosya sürümlerini manuel olarak karşılaştırarak hataları tespit etmeyi kolaylaştırır. Harici işbirlikçiler ve incelemeciler, geri bildirimlerini paylaşmak üzere bir projeye davet edilebilir.

İstekler ve Onaylar

Wrike

Wrike, talep sürecini standartlaştırarak istekleri kolaylaştırmanıza ve onayları otomatikleştirmenize olanak tanır. Dinamik istek formları ve onay yazılımı, iş planlama sürecini optimize etmek için kullanılır. Wrike’ın yerleşik onay yazılımı, istekleri takip etmekte veya onayları zamanında vermekte zorlanan proje yöneticileri için mükemmel bir alternatif seçenek sunar.

Çapraz Etiketleme

Wrike’ın çapraz etiketleme özelliği, herhangi bir görevi, alt klasörü, kilometre taşını, aşamayı veya projeyi ekibinize ayırmak için etiketleri kullanmanıza olanak tanır. Bu özellik, birden fazla projeyi bir arada yönetmeyi kolaylaştırırken ekip içinde daha fazla iş birliği ve görünürlük sağlar.

Çapraz etiketleme, görevleri veya projeleri bağlamak, belirli bir özellikle işaretlemek veya kritik bir aşamaya odaklanmak için kullanılabilir. Ayrıca, ekibinizin birlikte çalıştığı diğer projeleri ve bağlantıları belirtmek için bu özellikten yararlanabilirsiniz.

Özelleştirilebilirlik

Wrike, kullanıcıların ihtiyacına göre özelleştirebilecekleri bir dizi özellik sunar. Proje kontrol panellerinden iş süreçlerine kadar birçok alanda özelleştirme yapabilirsiniz. Bu sayede, Wrike’ı kendi iş ihtiyaçlarınıza ve çalışma tarzınıza uyacak şekilde adapte edebilirsiniz. Platformun esnek yapısı, her türlü projeyi ve ekip dinamiklerini destekler.

Özelleştirilebilir paneller, iş akışları ve formlar, kullanıcıların belirli projelere ve görevlere daha iyi uyan çözümleri uygulamalarına olanak tanır. Bu özellik, çeşitli sektörlerden ve iş türlerinden gelen farklı ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmıştır.

Entegrasyonlar

Wrike, 400’den fazla popüler uygulama ile entegre olabilir. Salesforce, Slack, GitHub, Tableau gibi uygulamaları entegre ederek ekip içi iş birliğini güçlendirebilir ve farklı departmanlar arasında sorunsuz bir bilgi akışı sağlayabilirsiniz. Bu entegrasyonlar, verimliliği artırmak ve iş süreçlerini daha etkili bir şekilde yönetmek isteyen şirketlere çeşitli seçenekler sunar.

Sizde şirketinizin yönetimini kolaylaştırmak istiyorsanız Wrike’ı ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #NasılKullanılır Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.