/

WhatsApp’ta ChatGPT: WAGPT

WAGPT adlı yeni bir uygulama, ChatGPT teknolojisini tanınmış bir mesajlaşma programı olan WhatsApp’a dahil ediyor. WAGPT kullanıcıları, openaı’nin desteklediği tüm dillerde yanıt almak için sesli mesajlar gönderebilir veya sorular yazabilir. Özellikle sesli komutları tercih edenler uygulamayı hareket halindeyken pratik ve etkili bir şekilde kullanabilir.

Geleneksel sohbet robotlarının aksine, WAGPT, kullanıcının tercihleri ve hobileri hakkında bilgi edindiği için özelleştirilmiş yanıtlar sunar. Kayıt olduktan sonra kullanıcılar telefon numaralarını değiştiremez ve grup konuşmaları için kullanılamaz. Bununla birlikte, aboneliğinizi her zaman tek bir tıklamayla sonlandırabilirsiniz.

Yasaların gerektirmediği sürece mesajların hiç kimse tarafından okunmamasını garanti altına almak için, katı gizlilik çerçeveleri altında çalışır. WAGPT, mobil cihazlarındaki veya masaüstlerindeki bilgilere hızlı ve kolay erişim isteyenler için oldukça işe yarayan bir araç.

WAGPT

Uygulamanın temel faydalarından biri, hareket halindeyken bilgi almak için hızlı ve etkili bir yöntem sunmasıdır. Kullanıcılar WAGPT’den yardım isteyebilir ve anında yanıt alabilir, bu da onları bir müşteri destek temsilcisiyle telefonla konuşmak için saatlerce beklemek zorunda kalmaktan kurtarır. Bu işlev özellikle WhatsApp’ı destekleyen ve müşterilerine daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak isteyen e-ticaret platformları için kullanışlıdır.

WAGPT, müşterilerine hızlı yanıt sürelerinin yanı sıra kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar. Komut dosyası yanıtları veren geleneksel sohbet robotlarının aksine, kullanıcının zaman içindeki tercihlerini ve hobilerini anlamak için makine öğrenimi algoritmalarını kullanır. Sonuç olarak, kullanıcılar kendi gereksinimlerine göre özelleştirilmiş yanıtlar alırlar.

Kalabalık bir caddede gezinmek gibi mesajlar yazmak yerine sesli mesaj tercih edenler için bu işlev özellikle yararlıdır. Durum veya konum ne olursa olsun, kullanıcıların gereksinimlerini WAGPT ile ifade etmeleri çok kolay.

Ek olarak, WAGPT’nin iletişim sınırı veya kotası yoktur. Kullanıcılar istedikleri kadar soru sorabilir, mesajların bitmesi konusunda endişelenmek zorunda kalmazlar. Bununla birlikte, grup sohbetlerinde kullanılamayacağı, çünkü belirli kullanıcıların etkileşimlerinden bilgi edinen kişiselleştirilmiş bir hizmet olduğu göz önünde bulundurulmalı.

Kullanıcılar WAGPT’yi masaüstü ve web için WhatsApp’ta, iOS ve Android uygulamalarında kolayca kullanabilirler. Ayrıca, abonelik tek bir tıklama ile her an sona erdirilebilir. Ancak, bir kullanıcı kayıt olduktan sonra telefon numarasını değiştiremez.

WAGPT, hızlı yanıt süreleri, kişiselleştirilmiş deneyimi ve sesli mesaj desteği nedeniyle mobil cihazlarındaki veya masaüstlerindeki bilgilere hızlı ve kolay erişim isteyen herkes için harika bir araç. Bilgi arıyorsanız veya sadece sanal bir asistanla sohbet etmek istiyorsanız WAGPT kesinlikle görülmeye değer.

WAGPT

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.