TRIPPTERS.COM-SEYAHAT ACENTELERİNE YENİ NESİL PAZARYERİ

Değerli okurlarımız, bugün size kurulduğu Eylül ayından bu zamana kadar çok hızlı bir büyüme gerçekleştirmiş ve her gün daha fazla başarıya imza atan Trippters.com girişimini tanıtacağız.

Trippters.com, seyahat acentelerinin ürünlerini online bir pazaryerinde satışa sunmasına olanak sağlayan bir girişimdir. Trippters.com sayesinde seyahat acenteleri konaklamalı, günübirlik, yurtiçi ya da yurtdışı ürünlerini online bir pazaryerinde satışa sunabiliyorlar. Aynı zamanda Trippters, seyahat acentelerine sunduğu çeşitli pazarlama araçları ile ürünlerini çok daha geniş bir yelpazede pazarlamalarına yardımcı oluyor.

Her gün daha da büyüyen bu yeni girişim Trippters, seyahat acentelerinin en büyük problemlerinden biri olan, e-ticaret ortamında ürünlerini pazarlayamaması sorununa çözüm bulabilmek adına yola çıkmış ve bu sorunu yenilikçi bir bakış açısıyla ele alırken müşterine yakın bir çizgi izlemesiyle oldukça dikkat çekmiştir. İnovasyon odaklı, değişimi ve Covid19 sürecinin getirdiği zorlukları engel olarak değil de kendilerini geliştirmek adına bir öğretmen olarak gören Trippters, çok kısa sürede güzel başarılara imza atmayı başarmıştır. Kurulduğu Eylül ayından bu yana, Doğu Karadeniz bölgesinde 7 il (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Kapadokya) ve 30 acente ile çalışmaktadırlar.

TRİPPTERS’DAN KISA SÜREDE BÜYÜK BAŞARILAR

Sektöre hızlı ve başarılı bir giriş yapmış olan ve kurucusu Kaan Alp Can’ın önderliğindeki sıcakkanlı, çalışkan ve başarılı çalışanlarıyla Trippters, Kasım ayında ilk tohum yatırımını almayı başardı. Bu yatırım ile birlikte Trippters, 100 bin dolar değerlemeye ulaşmıştır.

Bu başarılı girişimin arkasındaki ekipten söz edeceksek olursak, outsource çalışanları da dahil olmak üzere 8 kişilik bir ekibe sahipler. Gittikçe büyümekte olan ve azimli, Girişim dünyasına ses getirmekte kararlı bir ekiple yola çıkan Kaan Alp Can’ın  2021 yılı için ilk hedefi ise ekibi ile birlikte Doğu Karadeniz pazarında daha fazla söz sahibi olmak. Kendine ve ekibine güveni, girişimci ruhu ve atikliği ile dikkat çeken Kaan Alp Can, Trippters’ın yalnızca Doğu Karadeniz ve Türkiye ile kalmayacağı konusunda oldukça kararlı. Aynı zamanda Kaan Alp Can, kendisi gibi girişimci ruhlu, gelişime ve yeniliğe açık her bir genci desteklemeye oldukça önem veriyor.

Siz de Trippters ile bir maceraya atılmak, yeni yerler keşfetmek ve tüm bunlara çok hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmak istiyorsanız Trippters.com adresini ziyaret etmenizi mutlaka öneririz. Hem yurt içi hem de yurtdışı turlarını tek tıkla görüntüleyebilirsiniz. Üstelik kendi bütçenize ve kriterlerinize uygun turları, “Fırsatlar Kategorisi” sekmesinde görüntüleyebilirsiniz.

Trippters, sizin için tur detaylarını, tarih ve fiyat bilgilerini özenli bir şekilde bir araya getirmiş. Tamamen müşteri memnuniyeti ve kaliteli bir macera sunmak üzere çalışan Kaan Bey ve ekibi sizleri harika bir yolculuğun beklediğini belirtiyor. Ayrıca Trippsters’da sadece tur bilgilerine değil, otel ve konaklama için bilgilere de kolayca ulaşabiliyorsunuz. Kaan Alp Can ve Trippters’ın Doğu Karadenizde başlayarak yarattığı etkinin hızla büyüyerek önce tüm Türkiye’ye, daha sonra da uluslararası sınırlara taşınacağına eminiz!

Trippters hakkında daha detaylı bilgilenmek ve turları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Siz de bu maceranın bir parçası olun! Trippters’ın bundan sonraki başarılarını takip etmek için blogumuzu düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın. Sizlere büyük bir sürprizimiz var.

Ayrıca Trippters’ın sosyal medya hesaplarını kontrol etmeyi unutmayın!

Instagram: @trippters.tr

 

REDDIT 250 MİLYON DOLAR YATIRIM ALDI

AMAZON PRIME ÜCRETSİZ OYUN DAĞITIYOR

AMAZON’DAN SESLİ ASİSTANI ALEXA’YA YENİ ÖZELLİKLER

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.