/

Tosla ile “Cebin, Senin Ve İşin İçin” Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Tosla

Türkiye’nin öncü finansal teknoloji şirketi AKÖde, Tosla ile işin rengi değişiyor diyerek marka dönüşümünü ve yeniliklerini düzenlenen etkinlikle duyurdu. Tosla “Cebin, senin ve işin için” söylemi ile bireysel kullanıcılara sunduğu dijital finansal çözümlerin yanı sıra dönüşüm kapsamında artık işletmelere de hizmet sağlıyor.

Yüzde yüz Akbank iştiraki olan Türkiye’nin önde gelen finansal teknoloji şirketi AKÖde, Tosla markası ile iş dünyası ve finans sektöründe önemli bir dönüşümü başlatıyor. Bireysel dijital finans çözümlerinde beş milyondan fazla kullanıcıya verdiği hizmetle Tosla, vizyoner stratejisi kapsamında bireysel kullanıcıların yanı sıra şimdi artık KOBİ’lere, ticari ve kurumsal firmalara da hizmet sunuyor. “Cebin, senin ve işin için” söylemi eşliğinde Tosla’da yaşanan dönüşümü aktarmak üzere düzenlenen etkinlik, AKÖde Genel Müdürü Emel Arseven sahipliğinde 21 Şubat Çarşamba günü Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirildi.

Dünyada ve ülkemizde finans sektöründe yaşanan teknolojik gelişmelere paralel olarak vizyoner bir kararla altı yıl önce faaliyete başlayan AKÖde, bir yıl sonra Tosla markasıyla gençlerin finansal ihtiyaçlarını karşılayan girişimiyle ilk adımını attı. Yeniliklere açık hedef kitleye hitap eden bir marka olan Tosla, mobil uygulama üzerinden sağladığı hizmetlerle müşterilere kolay ve hızlı bir ödeme deneyimi sunuyor.

Tosla

Tosla bireysel kullanıcılara sunduğu finansal çözümlere ek dönüşüm kapsamında işletmelere sağladığı çözüm ve hizmetlerin tamamını Tosla İşim adı altında sunuyor. Bu yeni ve farklı iş modeli ile KOBİ’ler ve girişim ekosistemi başta olmak üzere işletmelerin finansal hayatları destekleniyor. Tosla İşim hizmet sağlayıcı olarak farklı çözümlerin uygulama ve programlama arayüzlerini (API) tek noktadan sağlayarak firmalara hızlı ve kolay uyumlanan çözümler sunuyor. Tosla İşim, işyerlerine sunduğu ödeme alma deneyimini farklılaştırıyor ve zenginleştiriyor. E-ticaret ve uzaktan ödemede, Link ile Ödeme, Sanal POS, fiziksel ödemede Yazar Kasa POS e alternatif ödeme çözümü olarak Kredi ile Ödeme Geçidi Tosla İşim’in bugünkü çözümleri.

AKÖde Genel Müdürü Emel Arseven :

 “Yeni hizmet modelimizi Tosla markamız altında “Tosla İşim” ile duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu yeni iş modelimizle, özellikle KOBİ’lerin finansal hayatlarını desteklemek için gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile finansal hizmet sağlayıcı olmanın ötesine geçerek girişimler nezdinde de iş dünyasının gelişimine katkıda bulunma misyonumuzu da vurguluyoruz. Tosla İşim ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri, girişim ekosistemini sadece finansal açıdan desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda onların ihtiyaçlarını dinlemeye ve anlamaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda KOBİ’lerle etkileşimde bulunmak ve çözümlerimizi onların ihtiyaçlarına göre şekillendirmek, Tosla’nın sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmasında temel bir faktör” 

Tosla

İş birliği modeli ile fintek ekosisteminde gelişim

Başka banka ve finansal kurumlarla da iş birliği içerisinde olduklarını ve bu yeni anlayışla değer yaratma konusunda iddialı yeni nesil bir finansal hizmet modeli sunduklarını da söyleyen Arseven, kullanıcılar ve üye iş yerlerine tercih şansı sundukları bir model ile Türkiye’deki fintek ekosistemini geliştirmeyi hedeflediklerini ve bununla ilgili yatırımları sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Tosla’nın yeni servis modeli: “Tosla İşim”

Tosla’da olduğu gibi Tosla İşim’e de müşterilerin dijital kanallar aracılığıyla dakikalar içerisinde başvurabildiklerini ifade eden Aylin Özinci, “Link ile Ödeme” hizmetiyle satıcı ve alıcının farklı ortamlarda olduğu durumlarda hızlı ve pratik bir ödeme çözümü olduğunu, ayrıca işyerlerinin e-ticaret ödemelerini alabilmek için Tosla İşim Sanal POS başvurusu yapabildiklerini de belirtti. Tosla İşim’in en yeni servislerinden bir diğerinin ise işletmelere alternatif ödeme alma fırsatı sundukları Kredi ile Ödeme Geçidi, olduğunu vurgulayan Özinci, bu servis ile Sanal POS ve Fiziki POS çözümlerinde olduğu gibi beş farklı kurumun kredisini tek bir entegrasyon ile e-ticaret ödemeleri için kullanılabilir hale getirdiklerini ekledi.

*Bültenden Düzenlenmiştir*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.