Starbucks Frappuccino ailesinin yeni üyesi: Waffle Cone Frappuccino

Kahve markası Starbucks yaz günlerinde ferahlamak isteyen misafirlerine sunduğu soğuk içecek menüsüne 2 yeni Frappuccino ekledi.

    Yaz günlerinde ferahlamak için soğuk içecekleri tercih edenlerin sayısı artarken, Starbucks farklı soğuk içecek alternatifi arayışındaki misafirleri için Frappuccino® ailesinin 2 yeni üyesini misafirlerinin beğenisine sundu. Geniş soğuk içecek menüsüne eklediği yeni waffle parçacıklı Strawberry Waffle Cone Frappuccino® ve Chocolatey Waffle Cone Frappucino lezzetleri mağazalarda misafirlerle buluşmak için yerini aldı.

Starbucks Frappuccino ailesinin yeni üyesi: Waffle Cone Frappuccino

Waffle parçacıklı çıtır üst süslemeli ikili mağazalarda

 

Çıtır üst süslemeli yeni Frappuccino lezzetleri çikolatalı ve çilekli alternatifleriyle mağazalarda sunuluyor. Chocolatey Waffle Cone Frappuccino, waffle aroması ve kremalı öz lezzetinin birleşiminden oluşuyor. Üzerine mocha sosu, çırpılmış krema ve çıtır waffle parçacıklarıyla son dokunuş yapılıyor. Tercihe bağlı olarak kahve veya krema bazıyla servis ediliyor.

Çilek lezzetinden vazgeçemeyenler için hazırlanan ve yine aynı tatların birleşiminden oluşan Strawberry Waffle Cone Frappuccino ise üzerine çilek sosu, çırpılmış krema ve çıtır waffle parçacıklarıyla süslenerek misafirlere beğenisine sunuluyor.

 

*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.