SQream Yatırım Aldı

SQream Yatırım Aldı

SQream, 45 milyon dolar yatırım aldı. C serisi yatırım turu World Trade Ventures liderliğinde Schusterman Investments, George Kaiser Foundation (Atento), Icon Continuity Fund, Blumberg Capital ve Freddy & Helen Holdings’in katılımıyla gerçekleşti. Alınan bu yatırım işlemcilerdeki geliştirmelerden nasıl yararlanabileceğine yönelik Ar-Ge çalışmalarına harcanacak.

SQream Yatırım Aldı

SQream Nedir?

SQream, bir GPU tabanlı big data platformu. Girişim sayesinde şirketler kendi verileri hakkında soru sorduruyor. Bunun sayesinde de hizmet alan şirketler katlanarak artan sayıda veriyi analiz etmek için veri seti sınırlandırmaları ve sorgu karmaşıklıklarını aşıyor.

SQream’in geçmişte paylaştığı verilere göre girişim kurduğu sistem sayesinde 20 kat fazla veriyi 100 kat hızlı ve yüzde 10 düşük maliyetle analiz edebiliyor. Şirket bunu veri alım süresini, hazırlık süresini ve ayak izini yüzde 90 düşürerek elde ediyor ve kapasitesini yükseltebiliyor. Bu çaplı bir takviye maliyetlerde yüzde 80 düşürebiliyor.

SQream oldukça fazla alandaki şirketlere hizmet veriyor. Açıkladığı müşteriler arasında Orange, Samsung, LG, Alibaba ve PubMatic gibi şirketler var.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.