//

SalesLoft 100 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Satış platformu olan Salesloft, seri E yatırım turunda 100 milyon dolar almayı başardı. Salesloft, bu yatırım fonu ile birlikte, son zamanlardaki gelirini yaklaşık iki kat arttırmayı başardı.

Owl Rock Capital liderliğinde yürütülen E serisi yatırım turunda SalesLoft 100 milyon dolarlık yeni fon alırken, toplam değerlemesini de 1.1. milyar dolara ulaştırmayı başarmış durumda. Emergence Capital ve HarourVest, tura katılan diğer yatırımcılar arasında yerlerini aldı.

SalesLoft, müşterilerine daha iyi ve hızlı hizmet vermeyi amaçlamış bir dijital satış platformudur. Firmalar ve müşteriler arasındaki bağların daha güçlü ve güvenli bir şekilde oluşmasına yardımcı olan SalesLoft, pazar araştırması yaparak potansiyel müşterileri en doğru şekilde bulmanıza yardımcı olur.

SalesLoft kullanıcılarına baktığımızda ise çok tanıdık ve ilginç isimler dikkat çekiyor. IBM, Cisco, Stripe, Dell ve Google gibi isimler, SalesLoft platformunu kullanan büyük şirketler arasında yer alıyor.

SalesLoft Size Neler Sunar?

-SalesLoft, müşteri ilişkileri yönetimi ile müşteri ilişkilerinizi daha düzenli ve tek bir yerden yönetmenizi sağlar. Her aramayı ve maili, gün ve aylara ayrılmış şekilde tek bir sayfada görüntüleyebilirsiniz. İsterseniz, iletişim sayfanızı kendinize göre özgünleştirebilirsiniz.

-Tüm aralarımınız ve mesajlaşmanızı dilerseniz platform içerisine kaydedebilir ve iletişim takibini kolaylaştırabilirsiniz.

-SalesLoft sayesinde markanızın satış deneyimi dijitalleştirecek ve aktif bir şekilde satış performansınızı görüntüleyebileceksiniz.

-Size bir satış özeti sunan SalesLoft sayesinde satış performanslarınızı daha doğru bir şekilde tahmin edebileceksiniz. Hatta, bu tahmini Salesloft yapay zekası sayesinde, platform kolayca analiz edecektir.

-Normal şartlarda aynı anda birden fazla müşteriyle ilgilenemezsiniz ya da çok yoğun olup neredeyse bir müşteriyi kaçırabilirsiniz. SalesLoft, bu durumlar için önceden kaydedilmiş bir ses kaydı özelliği sunuyor. Böylece ses kayıtlarınızı müşterilerinize göre şekillendirebilir ve tüm müşteriler ile ilgilenebilirsiniz.

-SalesLoft üzerinden gerçekleştireceğiniz bir aramaya başka birini ekleyebilir ya da başka birine hızlıca aktarabilirsiniz. Böylece müşterilerinizi bekletmenize gerek kalmayacaktır.

Kısaca SalesLoft

SalesLoft, 2011 yılında Kyle Porter ve David Cummings tarafından Atlanta merkezli kurulan bir dijital satış şirketidir. Küreselleşmeye devam eden şirketin farklı ülkelerde toplam 400’den fazla çalışanı ve yaklaşık 2000 kullanıcısı vardır.

Diğer yatırım haberlerimiz;

Tarvenn Ventures 2020 Verileri

Teknoloji Şirketi Flexiv’e Yaklaşık 100 Milyon Dolarlık Dev Yatırım

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.