Prime Gaming Haziran Ayı Boyunca Battlefield 4’ü Ücretsiz Veriyor

Amazon prime kullanıcılarına özel Prime Gaming üzerinden aylık olarak farklı oyunları ücretsiz sunuyor. Bu ay ki oyunlarımızın listesi hem kalabalık hem de pahalı oyunlar. Oyunları beraber incelemeye ne dersiniz?

Amazon prime kullanıcıların özel çeşitli avantajlar sunuyor. Bunlardan biri ise aylık olarak güncellenen ücretsiz oyun listesi ile Prime Gaming. Prime Gaming haziran ayı boyunca toplam değeri 350 TL’yi aşan 10 farklı oyun ile sizlerle buluştu. En ilgi çeken ise Battlefield 4’a ücretsiz sahip olabilmeniz.

Haziran ayı boyunca Prime Gaming’te; Battlefield 4, BFF or Die, Newfound Courage, Lost in Harmony, Batman- The Telltale Series, Spitkiss, Bombslinger, Mugsters, Frog Climbers ve Mana Spark oyunlarını ücretsiz sahip olabileceksiniz. Bazı kullanıcılar eski oyunların verildiğini düşünsene fiyat ve 10 oyunun varlığının bunun önüne geçmekte.

Peki bu oyunlara nasıl sahip olabilirsiniz? Amazon Prime aboneliği ile başta Prime Gaming olmak üzere bir çok fırsata sahip olabilirsiniz. Bu fırsatları öğrenmek istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz. Prime üye olmanın bedeli ise aylık 7.90 TL. Prime kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki verdiğiniz her kuruşa değiyor. Düşününce ve diğer sitelerle karşılaştırınca aslında hiçbir şey vermiyorsunuz ve çok uyguna geliyor. Üstelik ilk ayda ücretsiz.

Battlefield 4

Battlefield 4™’de rakipsiz yıkımı kucaklayın. İnteraktif bir ortamda ödüllendirici, taktiksel zorluklarla dolu top yekun savaşın görkemli kaosun tadını çıkarın. Düşmanınızı koruyan binaları yıkın ve bir silah teknesinin arkasından bir saldırıya öncülük edin. Daha fazlasını yapma ve daha fazlası olma, güçlü yönlerinizle oynama ve zafere giden kendi yolunuzu oyma özgürlüğüne sahipsiniz. Kendinizi savaşın görkemli kaosa bırakın. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

BFF or Die

BFF or Die, bir ila dört oyuncu için rahat / çılgın bir kanepe de co-op bulmaca oyunudur. Zamanda yolculuk eden uzaylılar olarak Dünya’ya riskli bir kurtarma görevine gönderildiniz. Tehlikenin üstesinden gelmek ve bir ekip olarak hayatta kalmak için cihazlarınızı işbirliği içinde kullanın. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Newfound Courage

Newfound Courage, dünya etraflarında çözülürken en iyi arkadaşına aşık olan eşcinsel bir kahraman hakkında hikaye odaklı bir macera oyunudur. Alex’in hikayesi, uzun zaman önce ölmüş bir uygarlığın bilgisini içeren gizemli bir enstitü olan The Vault’a ev sahipliği yapan, uçurum kenarındaki garip Silverpine kasabasında başlar. Alex, The Vault’un birçok gizemini keşfetmeli ve yol boyunca tanıştığı renkli kasaba halkına yardım ederken, Jake adında başka bir genç adama karşı duygularını anlamayı ve kabul etmeyi öğrenmelidir. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Lost in Harmony

İlk müzikal koşucu oyunu!Ünlü bestecilerin tasavvur ettiği sürükleyici bir müzik listesiyle hareketli bir müzik yolculuğuna dal. (Oyun bülteninden alınmıştır.?

Batman- The Telltale Series

Bruce Wayne’in parçalanmış ruhuna girin ve Kara Şövalye olarak seçimlerinizin güçlü ve geniş kapsamlı sonuçlarını keşfedin. The Walking Dead – A Telltale Games Series’in ödüllü yaratıcılarından bu cesur ve şiddetli yeni hikayede, Bruce Wayne’in dünyasını ve yozlaşmış Gotham City’nin zaten kırılgan istikrarını paramparça edecek keşifler yapacaksınız. Eylemleriniz ve seçimleriniz Batman’in kaderini belirleyecek.(Oyun bülteninden alınmıştır.)

Spitkiss

Spitkiss, vücut sıvıları ve emojiler aracılığıyla iletişim kuran minik yaratıklar olan Spitkissers’ın sevimli dünyasına girmenizi sağlayan renkli bir platform oyunudur. Zıplayarak, damlatarak, zıplayarak ve mermi zamanlamasını yaparak organlar arasında aşkla tükürmek zorunda kalacaksınız. Ymer’in duygularının sonucunu görmek için cerrahi hassasiyet ve refleksler gerekli olacak! (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Bombslinger

Acımasız bir haydutken sakin bir çiftlik sahibine dönüşen Bombslinger’ın pançosunu giy ve eşinin cinayetinin ve çiftliğinin yerle bir edilmesinin intikamını eski ekip arkadaşlarıyla birlikte alma arayışında ona katıl. Düşman sürüleri arasında gezerken geçtiğin yollara bombalar döşe ve usülüne uygun olarak oluşturulan seviyelerle, yetenek yükseltmeli karakter gelişmeleriyle ve bir dizi hücum ve savunma öğeleriyle birlikte solo maceralı klasik bomba atma oyununda ustalaş. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Mugsters

Uzaylılar dünyayı ele geçirdi ve tüm insanları esir aldı. İnsanlığı özgür bırakarak DÜNYAYI KURTACAK ve bu tehdite bir son verecek bilgiye sahip tek kişi sensin. Mugsters fizik tabanlı, gerilimli ve aksiyonlu bir bulmaca oyunudur. Sandbox seviyelerinde çeşitli araçları kullanarak, tuzakları atlatarak ve patlamalardan kaçarak çevik manevralarla düşmanlarından kurnazca kurtul.

Mugsters çoğunlukla oyuncuların yaratıcılığını kullanmasını hedefler. Esirleri kurtar, kristalleri topla ve bir şekilde kaçıp kurtul! (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Frog Climbers

Frog Climbers, siz ve arkadaşlarınızla kaya tırmanışı kurbağaları olarak dağlarda güreşirken, kitaptaki tüm hileleri kullanarak zirveye ilk ulaşmak için oynadığınız bir parti oyunudur. Douchfrog ol! Rakibinize tutunun ve zafere giden yolda bir merdiven basamağı olarak kullanın! Aşkta ve … uh … tırmanma da her şeye izin verilir! (Oyun bülteninden alınmıştır.)

Mana Spark

Derin ruhlar benzeri dövüş ve haydut benzeri unsurlara sahip zorlu bir aksiyon RPG’si. Korkunç bir zindanı keşfedin ve sizi yenmek için kendi aralarında plan yapacak ve işbirliği yapacak akıllı düşmanlarla savaşın. (Oyun bülteninden alınmıştır.)

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Prime Day 2021 Tarihi Belirlendi

John Hanke, Pokemon Go Yaratıcısı

Girişim Haberleri Discord Kanalında Sen De Yerini Al 

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.