Online Ödeme Platformu PayPal, İngiltere’de Kripto Para Alım Hizmetlerine Başlıyor!

Online ödeme hizmeti sunan PayPal, İngiltere’de kripto para alım hizmetlerine başlıyor! Kullanıcılar kripto para alım, satım ve ellerinde tutmasına izin verilecek.

ABD merkezli Paypal, geçtiğimiz Ekim ayında ABD’de de başlattığı kripto para alım hizmetlerini İngiltere’de de başlatıyor. Kullanıcılar, 4  dijital para birimi üzerinden alım-satım veya saklama işlemlerini gerçekleştirebiliyor olacaklar. Kullanıcıların işlem yapabiliyor olacakları para birimleri ise şu şekilde: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH).

Kullanıcılar, PayPal’ın mobil uygulamasından veya web sitesinden kripto para sekmesinden minimum 1 pound’dan işlem başlatabilecekler. Eğer kullanıcılar isterse eş zamanlı olarak dijital para birimlerini takip edebiliyor olacaklar.

PayPal, Kripto Para Alım Hizmetlerine İlk Olarak ABD’de Başlamıştı!

PayPal, kripto para alım, satım ve saklama işlemlerini ilk defa geçtiğimiz yılın ekim ayında, ABD’de de hizmete sunmuştu. Kripto para alım hizmetlerini İngiltere’ye taşımaya karar veren şirket, böylece farklı bir ülkede hizmetlerini sağlıyor olacak.

ABD’de de kripto para hizmetlerini sağlamak için Paxos’la anlaşmış olan şirket, İngiltere’de de Paxos ile çalışıyor olacak. (Paxos, ABD merkezli teknoloji ve finans alanında hizmet sağlayıcısı olan bir şirkettir.)

 

Diğer yazılarımız için:

Facebook, İnstagram ve Whatsapp’ı Satıyor Mu?

Facebook VR Uzaktan Çalışma Uygulamasını Tanıttı: Horizon Workrooms

Elon Musk “Tesla Bot”u Tanıttı

T-Mobile, Veri İhlalinin 47 Milyondan Fazla İnsanı Etkilediğini Doğruladı!

İş Fikrinle Fark Yarat: İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Vakıf Katılımdan Girişim Hızlandırma Programı

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.