Paribu Hub’ın Desteklediği d:pact Etkinlik Serisi Başladı

Paribu

Paribu Hub’ın Desteklediği d:pact Etkinlik Serisi Başladı

Paribu Hub ve Merkezsiz iş birliğinde düzenlenen d:pact etkinlik serisinin ilki çalıştay olarak web3 ve dayanışma temasında gerçekleşti. Sosyal fayda, yaratıcı endüstriler ve web3 ekosisteminden profesyonellerin katıldığı etkinlikte “Web3 ve sivil toplum birbirini nasıl destekleyebilir?” sorusu merkeze alınarak birçok konu konuşuldu. 

Türkiye’deki blokzincir bilinirliğini artırmayı hedefleyen Paribu Hub, merkeziyetsiz sistemlere ve web3 ekosistemine dair çalışmalar yürüten bir platform olan Merkezsiz ile iş birliği gerçekleştirerek d:pact etkinlik ve podcast serisi başlattı. Her ay farklı bir temayı odağına alacak olan serinin ilki çalıştay olarak tasarlanarak web3 ve dayanışma temasında gerçekleşti.

Depremi odağına alan etkinlikte, depremin ilk günlerinden itibaren alandaki ihtiyaçların karşılanmasına destek olmak için kripto bağış toplanması ve bu bağışların sivil toplum kuruluşlarına aktarılması gibi farklı noktalarda önemli rol oynayan web3 ekosistemi profesyonelleri bir araya geldi. Tüm gün süren çalıştayda, depremin ardından süregelen ihtiyaçlar ve uzun vadeli dayanışma için yapılması gerekenler web3 ekosistemi çerçevesinde değerlendirildi.

Etkinlikte, Pakistan ve Ukrayna’da benzer kriz süreçlerinden geçerek insani yardım ve dayanışma çalışmaları yürütmüş üç inisiyatifin kurucusunun katıldığı bir panel de gerçekleşti.

Paribu Hub ve Merkezsiz iş birliğinde gerçekleştirilen d:pact etkinlik ve podcast serisi yıl boyunca çeşitli temalarda devam edecek.

paribu
Fotoğraf: fauxels

Paribu Hub hakkında:

Paribu Hub, Türkiye’deki blokzincir bilinirliğini artırmayı ve ekosisteminin sürdürülebilir şekilde büyümesi için servisler sunmayı amaçlayan bir platformdur. Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu tarafından 2021’de kurulan Paribu Hub eğitim, içerik, etkinlik sponsorluğu ve mentörlük desteği vererek blokzincir ekosistemi için değer yaratan çalışmalar yürütmektedir. Paribu Hub hakkında daha fazla bilgi için https://www.paribu.com/hub/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paribu hakkında:

2017 yılında kurulan Paribu, alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 7/24 hizmet veren Müşteri Deneyimi İş Birimi ile 6 milyon kullanıcısına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. Türkiye’nin ilk bağımsız blokzincir projesini geliştiren Paribu, ekosistemdeki farklı projeleri de finansal ve teknolojik yatırımlarla destekliyor. Blokzincir bilinirliğini artırmak adına çalışmalar yürütürken; kültür sanat, spor ve eğitim alanlarında sorumluluk alarak yarının dünyasına katkı sağlıyor. Doğru bilginin kaynağı ParibuLog’da sektöre dair içerikler yayınlıyor. Paribu hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini kullanabilirsiniz.

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.