/

Owner.com 33 Milyon Yatırım Aldı!

owner.com

Owner.com, bağımsız restoran sahiplerinin çevrimiçi müşteri deneyimlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için 33 milyon dolarlık Seri B yatırım turunda 200 milyon dolar değer kazandı.

COVID-19 salgınının restoranlar üzerindeki etkisiyle birlikte, restoranlar önceki yıllarda müşteri çekmek için büyük ölçüde fiziki trafiğe dayanıyordu. Ancak pandemi nedeniyle restoranlar online sipariş, paket servis ve teslimat için planlar yapmak zorunda kaldı. Annesinin köpek bakım işinde müşteri çekmenin zorluklarından ilham alan Adam Guild, bağımsız restoran sahiplerinin çevrimiçi varlıklarını daha iyi yönetmelerine yardımcı olmak amacıyla Owner.com‘u kurmak için Dean Bloembergen ile bir araya geldi.

owner.com
Adam Guild ve Dean Bloembergen

Owner.com, restoranlara çevrimiçi sipariş, web sitesi oluşturucu, müşteri ilişkileri yönetimi araçları, pazarlama lojistiği ve markalı mobil uygulamalar üreten bir platform sağlayarak bağımsız restoran sahiplerine kapsamlı bir çözüm sunuyor. Şirket, yapay zeka kullanarak e-posta pazarlaması gibi yeni özelliklere odaklanarak kendini farklılaştırmayı deniyor. Şu anda binlerce müşterisi olan Owner.com, son bir yılda müşteri tabanını üçe katladı ve yılda yüz milyonlarca dolar tutarında işlem gerçekleştiriyor.

Restoran satışlarının 2023 yılında 997 milyar dolara ulaşması bekleniyor ve bu da Owner.com gibi şirketler için büyük bir fırsat yaratıyor. Şirket, 33 milyon dolarlık B Serisi yatırım turunda toplam 58,7 milyon dolar sermaye topladı. Adam Guild, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için mühendislik ve tasarım ekiplerine yatırım yapmaya devam etmeyi planlıyor ve yapay zeka destekli e-posta pazarlaması gibi yeni araçlar geliştirmeye devam edecek. Guild, bağımsız restoran sahiplerinin sadece hayatta kalmalarına değil, aynı zamanda teknolojik değişim ve artan çevrimiçi ticaretin bir sonucu olarak gelişmelerine de yardımcı olmayı amaçladıklarını vurguluyor.

Baltalı Gıda’dan GES Projesi için 5,5 Milyon Liralık Yatırım!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.