NoteLib Nedir?

NoteLib Nedir?

Notelib uygulaması okuduğun metinden not almak isteyenler için not almaları, notlara ulaşmaları, ve notlar paylaşmaları için kurulmuş bir girişimdir. Bu girişim, kullanıcılarına çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Kitap okuyanlar için cep not defteri olarak bilinmektedir.

NoteLib Nasıl Kurulmuştur?

1 Ocak 2020 tarihinde kurulan Notelib uygulaması, kurucu olan Uğur Ul tarafından lokasyon olarak Türkiye’deİstanbul’daa kurulmuştur. Bilgi & İçerik, SaaS & PaaS, Eğitim, Kültür – Sanat, Sosyal Girişim sektöründe olan Notelib adını kısa zamanda çok hızlı duyurmuştur. Tüm cihazlarda uyumlu olan Notelib uygulaması herkesin ulaşımına açıktır. 16 adet dil seçeneği (ingilizce, İtalyanca, Portekizce, Hollandaca, Korece, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Arapça, Çince, Hintçe, Endonezyaca, Japonca, Rusça, Türkçe, Urduca) ile tüm Dünya ya kollarını açmıştır. Büyük bir hızla yayılmaya devam ediliyor.

NoteLib

NoteLib Hangi Hizmetleri Verir?

Notelib uygulaması okuduğun metinden not almak isteyenler için not almaları, notlara ulaşmaları, ve notlar paylaşmaları için kurulmuş bir girişimdir. Bu girişim, kullanıcılarına çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Notlar istediklerinde yazılı, istediklerinde fotoğraflarını çekerek ve yine istediklerinde ekran görüntüsü almakla kaydedilebiliyor.

Eğer kitabınız elinizdeyse ve kaydetmeniz gerek bir not varsa ya da tekrar okuduğunuzda kendinize bir not bırakmak istiyorsanız ya da ders çalışırken bir yerlere not almak istiyorsanız bu seçeneklerden yazılı ve fotoğrafını çekerek kaydetmeyi seçebilirsiniz. Eğer kitabınız e kitap ise ekran görüntüsü alarak kaydedebilmeniz için düşünülmüştür.

Bu iki durumun da düşünülmesi uygulamanın yayılmasının etkenlerinden bir tanesidir. Arayüzü kitap rafları olarak hazırlanmış olması hem görsel olarak kullanıcı beğenisini alıyor hem de notlara kolayca ulaşabilme imkanını sağlıyoİstediğimizmiz zaman kitap notlarımızı pdf şeklinde kayıt edebiliyor ve istersek de çıktısını alabilme şansını yakalayabiliyorsunuz.

Arkadaş listesi özelliğiyle uygulama daha da kritikleşiyor. Bu özellik sayesinde istediğimiz arkadaşımızın notlarımızı görebiliyor ve isteğimizi kabul eden arkadaşımızın da notlarını görebiliyoruz. Ayrıca kitap rafı gizleme özelliğiyle notları sadece bizim görebilmemizi sağlayabiliyoruz.

Ayrıca istersek arkadaş istek özelliğini kapatabiliyoruz. Ek dil olarak ingilizce yanında, İtalyanca, Portekizce, Hollandaca, Korece, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Arapça, Çince, Hintçe, Endonezyaca, Japonca, Rusça, Türkçe, Urduca gibi dillerden de yararlanabiliyoruz.

Uygulamaya kayıt olmak isterseniz ve nereden olacağınızı bilmiyorsanız facebook üzerinden, e-mail ve Google üzerinden de kayıt olunmaktadır. Uygulamada yalnızca kitaplıklardan 3 tanesi bize ücretsiz kılınmıştır. Premium özellikle de 12 tane daha kitaplığa erişimi mümkün olabiliyor. B

öylece daha da kullanışlı olabiliyor. Her bir kitaplığaysa tam tamına  15 tane kitap kaydı düşebilir.

Girişimcilikte Sık Yapılan Hatalar Nelerdir?

Melek Yatırımcı Nedir?
2021 Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur?
Startup Nedir?
2021’DE YAPILACAKLAR LİSTESİ
Instagram Hesabımız
Twitter Hesabımız

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.