/

Sağlık Teknolojisinde Dijitalleşme Alanında Verimliliği Önceleyen Moxe Health Yatırım Aldı

Moxe Health

İnsanların sağlık alanındaki tahlil ve raporlarını dijitalleştirerek sağlam içgörüler sunan sağlık teknolojisi girişimi Moxe Health 25 milyon $ yatırım aldı.

Analitik değerlendirme ve analiz platformu Moxe Health, Trinty Capital üzerinden 25 milyon $ yatırım aldı.

Finansmanın değerlendirileceği alanlar; pazar payını güçlendirecek yeni yapılanmalarla sistem arayüzünün geliştirilmesi kapsamında kullanılacak.

Verilerin teknolojik altyapı ortamında değerlendirilerek sonuca yönelik ve hedef odaklı kararların verilebilmesinin mümkün olmasını sağlayan platformu geliştiren Moxe Health, veri güvenliğini geliştirerek sağlık alanında gerçekleştirilen tüm tedavi süreçlerinin maksimum düzeyde iyileştirilmesine olanak tanıyor.

Süreçlerin genel olarak birlikte değerlendirilmesiyle dataların karar alma mekanizmalarına katılmasının sağlanmasıyla koordinasyonun kuruluşlar arasındaki bağlantının gerçekleştirilmesinin sağlık sektöründe maksimum fayda sağlaması ve tedavi süreçlerinin hızlı ve etkili biçimde gerçekleştirilmesine daha fazla imkan tanıması bekleniyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.