//

Meet The Music 3.4 Milyon TL Yatırım Aldı

Müzik aracılığıyla ruh eşinizi bulabileceğiniz platform olan Meet The Music 3.4 milyon TL yatırım aldı. Meet The Music, aldığı yatırım ile büyüme süreçlerini hızlandırmayı ve global pazarlara açılmayı planlıyor.

İnsanların ruh eşlerini müzik aracılığıyla bulmasını sağlayan Meet The Music, Startup Burada üzerinden çıktığı, Hedef Holding’in ve bazı yatırımcıların katılım sağladığı paya dayalı kitle fonlamasında en yüksek katılım gösterilen proje olarak, 759 farklı yatırımcıdan 66 milyon TL değerleme ile 3.4 milyon TL yatırım aldı.

2019 yılında Hasan Sırdaş ve Taylan Can Köse tarafından kurulan Meet The Music, müzik zevki benzer olan insanları sadece müzik dinleyerek birbiriyle tanıştırıyor. Meet The Music aracılığıyla eşleşen insanlar konuşmaya karşılıklı olarak anonim bir şekilde başlıyor. İstemedikleri sürece eşleştikleri kişiler isimlerini ya da profil fotoğraflarını göremiyor. Böylece daha güvenli ve müziğin gücünün ön planda olduğu bir sosyalleşme ortamı sağlanmış oluyor.

meet the music

İlk yatırımını Onedio ve Vidyodan olmak üzere 2 exiti bulunan ve V-Count’ın kurucusu Demirhan Büyüközcü’den alan Meet The Music, son olarak 2023 yılının başında Babala TV’nin kurucu ve yönetmeni olan Tuğrul Uğur’un da ortaklığını duyurmuştu.

Meet The Music’in ilk yatırımcısı Demirhan Büyüközcü: “Meet The Music’i yapay zeka, müzik ve arkadaşlık konularını harmanlayan bir iş olduğu için çok keyifli buldum. İş modelini derinden inceleyince de çok kârlı bir iş olduğunu fark ettim. V-Count’ta 125 ülkeye ihracat tecrübemin bu şirketin çok işine yarayabileceğini anladım. Ekibi de sevip sonrasında mentorluk yapmaya başladım ve yatırım yaptım. Şu anki versiyon basit görünse de arka plandaki çalışmalar ve gelecek versiyon planları muazzam. İlk dışarıdan alacağımız yatırımımız için kitle fonlamasını tercih ettik. Yüksek motivasyonlu ekibimizin bundan sonraki süreçlerde çok büyük başarılara ulaşacağına inancım tam. Hedefimiz Türkiye’den global bir teknoloji şirketi daha çıkartmak.”

Meet The Music’in CEO’su Hasan Sırdaş: “Müzik ile insanları tanıştıran ve anonim bir şekilde sohbet etmelerine imkân veren dating alanında ilk girişimiz. Kendini işe adamış heyecanlı ekip arkadaşlarımız ile dating sektörüne yön verebilecek ilgi çekici ve eğlenceli özellikler üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Kitle fonlama kampanyasının başarısı ve 759 farklı kişinin bize güvenerek yolculuğumuzun bir parçası olması bizim için çok değerli. Bu durumun Meet The Music’in potansiyelinin ve geleceğinin de bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. Bu yatırım, Türkiye pazarındaki kullanıcı kazanımı ve deneyimiyle hem Türkiye’de daha büyük müşteri kitlelerine ulaşmak hem de global pazarlara gidebilmek için bize yardımcı olacak.” açıklamasını yaptı.

Startup Burada Yatırım Komitesi Üyesi Kerem Özten, “ Fonlamaya çıktığımız girişimlere en başından kendi fonumuz Startup Burada GSYF üzerinden de yatırım yapıyor ve Hedef Holding ekosistemi ile de desteklediğimiz çok yönlü bir yatırım süreci sürdürüyoruz. Bu yatırım stratejisini uyguladığımız 5. kampanyamız olan Meet The Music kampanyasını da başarıyla kapatmayı başardık. Artan kampanya sayılarımızla birlikte hızlı bir büyüme eğrisi yakalayarak üye sayımızı 6400’e çıkartmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Girişimlerin büyümeleri için gerekli kaynağa ulaşmalarında köprü görevi gören Paya Dayalı Kitle Fonlaması Platformlarının Türkiye yatırım ekosisteminde anlamlı bir yer kazandırma hedefimize doğru hızla ilerliyor ve bu minvalde bize inanan bütün yatırımcı ve paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

meet the music

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.