/

Manchester City oyuncusu Alex Greenwood, OKX’in Collective Metaverse Sergisi’ne 3 Orijinal Spor Ayakkabı NFT’si Tasarladı

Global kripto para borsası OKX, İngiltere Premier Lig’in önde gelen futbol kulüplerinden olan Manchester City iş birliğiyle yeni bir gelişmeyi duyurdu. Manchester City oyuncusu Alex Greenwood’un tasarımıyla özel spor ayakkabı NFT’leri geliştiren OKX, oluşturulan eserleri OKX NFT Pazarı’nda ücretsiz olarak taraftarlara açtı.

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü bir rol oynayan teknoloji şirketi OKX, Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Manchester City oyuncusu Alex Greenwood ile birlikte OKX Collective Metaverse’te bir sergi düzenledi. Bu özel etkinlikte Greenwood tarafından tasarlanan üç orijinal spor ayakkabı NFT’si sergilendi.

Greenwood’un katkılarıyla NFT tasarımcısı Nas’ın tasarladığı özel NFT’ler hem futbol sahasında hem de hayatta başarıya götüren temel özelliklere odaklanıyor. Bu kapsamda; “Adaptable (Adapte Olabilen)”, “Calm & Patience (Sakin ve Sabırlı)” ve “Commitment & Passion (Bağlılık ve Tutku)” isimleriyle üç farklı NFT sunuluyor.  “AG5 x OKX” NFT koleksiyonunun bir parçası olan NFT’ler, OKX NFT Pazarı’nda bulunuyor, Airdrop aracılığıyla da ücretsiz bir şekilde edinilebiliyor. 

Gerçek deneyimler özel NFT’lere dönüşüyor

Spor ayakkabıların tasarımında OKX ile yakın iş birliği içerisinde çalışmanın harika bir deneyim olduğunu belirten Alex Greenwood, “Tasarladığımız NFT’ler sahada karşılaştığım zorluklara olan yaklaşımımı yansıtıyor. Bu ayakkabıları, OKX Metaverse ortamında yer alan kişisel sergimde görmek için oldukça sabırsızlanıyorum!” dedi.

Manchester City

“Bu deneyim, Web3’ün doğasını yansıtıyor”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan OKX Küresel Pazarlama Direktörü Haider Rafique, “Bu deneyim, hem içerik oluşturucuların gerçek benliklerini ifade etmelerine hem de tutkularını topluluklarıyla paylaşmalarına doğrudan olanak tanıması açısından Web3’ün doğasını yansıtıyor. Alex’in Metaverse’teki spor ayakkabılarını gören hayranları, bizzat kendisinin tasarımı olan eşsiz NFT’lere sahip olabiliyor. Bu gelişme, gelecekte Web3 teknolojisinin içerik oluşturuculara sunacağı fırsatların yalnızca bir örneği olarak değerlendirilebilir.” ifadelerini kullandı.

OKX Collective Metaverse’ünü ziyaret edenler, yalnızca Alex ve Nas’ın yaratıcılık sürecinden çok özel kamera arkası içeriklerini izleme imkânı bulmakla kalmıyor, aynı zamanda yarışmalara katılarak; takım antrenmanlarına giriş hakkı, maç biletleri ve daha pek çok ayrıcalıklı ödülü kazanma fırsatı yakalıyor.

Öte yandan, hayranlar Metaverse’ü ziyaret ederek Jack Grealish ile Oliver Heldens’in birlikte icra ettikleri özel DJ seti performansının yanı sıra Manchester City kaptanı İlkay Gündoğan ve defans oyuncusu Rúben Dias tarafından hazırlanan özel teknik ve taktiklerin sunulduğu eğitici Metaverse deneyimlerini de tekrar yaşayabiliyor.

 

OKX Hakkında

OKX, Web3’ün geleceğini inşa eden dünya lideri bir teknoloji şirketidir. Dünyanın her bölgesinde yatırımcılar ve profesyonel traderlar için en hızlı ve en güvenilir kripto ticaret platformu olarak bilinen OKX, işleme hacmi açısından dünyanın en büyük ikinci kripto borsasıdır. OKX’in önde gelen self-custody çözümleri arasında; kullanıcıların DEX’lere, NFT pazar yerlerine, DeFi’ye, GameFi’ye ve binlerce dApp’e erişimi genişletirken, aynı zamanda varlıkları üzerinde daha fazla kontrole sahip olmalarını sağlayan Web3 uyumlu OKX Cüzdan yer alıyor. OKX, aralarında İngiltere Premier Ligi şampiyonu Manchester City F.C., McLaren Formula 1, The Tribeca Festival, golfçü Ian Poulter, Olympian Scotty James ve F1 pilotu Daniel Ricciardo’nun da bulunduğu dünyanın en iyi markaları ve sporcularından bazılarıyla ortaklıkları bulunuyor.

Kendini şeffaflığa ve güvenliğe adayan ve Rezerv Kanıtı’nı aylık olarak yayınlayan OKX, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. OKX hakkında daha fazla bilgi edinmek için uygulamamızı indirin veya ziyaret edin: okx.com

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.