/

KFC’DEN OYUNCULARA KONSOL: KFCONSOLE

Dünyanın en değerli gıda markalarından KFC, oyunculara çok büyük bir sürpriz yaparak yeni çıkarttığı KFConsole’ı tanıttı.

Fast food restaurant zinciri olan KFC, yepyeni bir oyun konsolu çıkartarak oyun  sektörüne de imzasını atmayı başardı. “POWER YOUR HUNGER” sloganı ile dikkatleri üzerine toplayan KFConsole, rakiplerinden ciddi bir farkla ayrılıyor.

Normalde birkaç ay önce bahsedilen KFConsole, geçtiğimiz günlerde KFC ’ nin  KFC Gaming resmi twitter hesabından duyuruldu. Ayrıca, KFConsole’ın nasıl gözüktüğü hakkında da birkaç resim paylaşıldı. (tweet için: @kfcgaming)

KFConsole fikrinin diğer konsollardan ayıran büyük bir fark olduğunu daha önce belirtmiştik. Normal bir oyun konsolu gibi gözüken KFConsole, aslında tavuklarınızı ısıtmaya yarayan bir oyun konsolu! Kulağa biraz garip gelse de, gerçekten hem mükemmel bir oyun deneyimi yaşayıp, bir yandan da tavuklarınızı ısıtıp kendinize yemek hazırlayabilirsiniz. Tavuklarınızın ısısını korumak için özel bir bölme geliştiren KFC sayesinde bir daha tavuklarınız hiçbir zaman sıcaklığını ve çıtırlığını yitirmeyecek. Böylece siz de rahat rahat oyun keyfinize devam edebileceksiniz.

KFConsole Detayları:

KFConsole fikrinin tasarımı ve teknik özellikleri hakkında çok detaylı bilgiler bulunmasa da; tasarımın, bir bilgisayar donanımı üreticisi olan Cooler Master tarafından yapıldığı biliniyor. KFConsole içerisinde iki tane Seagate® BarraCuda® 1TB SSD bulunuyor. Böylece oyunculara daha kaliteli ve hızlı bir oyun deneyimi sunulacak.  Üstelik, KFConsole çalışırken oyunculara değiştirebilir GPU yuvası özelliği sunuyor. Ek olarak KFConsole, Intel Nuc 9 sayesinde oyunculara üstün performans hizmeti sunmayı hedefliyor.

Son olarak belirtmemiz gerekirse, KFConsole’un bilinen işbirlikçileri arasında  KFC Gaming, Asus, Seagate ve Cooler Master bulunuyor.

Siz de 4K kalitesi ile oyun oynarken bir yandan sıcak ve çıtır tavuğunuzun keyfini çıkartmak istiyorsanız KFConsole tam size göre! KFConsole hakkında detaylı bilgiye sahip olmak ve tasarımını incelemek için: Cooler Master (Konsolun ne zaman satışa çıkarılacağı şu anlık bilinmiyor. KFC Gaming fiyat için de herhangi bir açıklamada bulunmadı.)

Diğer yazılarımız için;

Jack Ma,1999’da Alibaba’yı Kuran Adam

5.3 Milyon Yeni Üyeyle Yemeksepeti 2020 Yılı Verileri

150 Bin İndirmeyi Aşan Biryudumkitap, 2020 Yılı Verilerini Açıkladı

Yatırım Sayısını 39’a Çıkaran GBA, 2020 Yılını 9 Milyon TL Yatırımla Kapattı

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.