KARİYER ZİRVESİ’21 BAŞLIYOR

9. Geleneksel Kariyer Zirvesi, bu yıl IEEE İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Öğrenci Kulübü bünyesinde 30-31 Mart tarihlerinde Holacon platformunda katılımcılarını ağırlayacak.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi etkinliğinde bu sene yurt dışında kariyer, pandemi sonrası kariyer, Sart-Up kurmak ve yönetmek, iş hayatında başarılı olmanın sırları ve marka yaratmak gibi trend konu başlıklarını ele alacaksınız.

Birbirinden değerli konuşmacılar ve panel oturumları, networking alanında şirket yetkilileriyle online görüşme ve mülakat simülasyonu imkanı, çeşitli çekilişler ve sosyal konuk oturumu ile 30-31 Mart tarihleri arasında çalışıp eğlenmeye hazır mısınız?

Etkinlikte sizlerle beraber olacak bazı firmalar; Kale Grubu, Türkiye Finans Katılım Bankası, Chint, IBM, Dell, Google, Samsung. Ayrıca etkinliğin sosyal konuk oturumunda ‘’Geekyapar!’’ ekibi sizlerle buluşacak.

Etkinliğe kaydolmak ve detaylı bilgi olmak buraya tıklayabilirsiniz.

 

IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kulübü

IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kulübü; 2002 yılında kurulmuştur. Kulüp; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’da etkinlikler, teknik projeler, workshoplar ve eğitimler düzenleyerek sektöre, teknolojiye ve bilime yönelik çalışmalar yürütmektedir. IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kolu; 550’den fazla aktif üyesi ile İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi’nin en köklü ve kalabalık kulübü olma özelliği taşımaktadır. Kariyer Zirvesi’21 etkinliği bu senede Cerrahpaşa Öğrenci Kulübü bünyesinde gerçekleştirilmektedir.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Elon Musk Bitcoin ile Tesla Satın Alınabileceğini Duyurdu https://www.internhaber.com/elon-musk-bitcoin/

https://www.internhaber.com/facebook-reality-labs-tarafindan-gelistirilen-bilek-tabanli-etkilesim-arayuzu/

https://www.internhaber.com/android-uygulamalarin-cokmesi/

https://www.internhaber.com/denizbanktan-yatirim-fonu/

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.