/

Insider, Toplumsal İhtiyaçlara Yönelik Çözüm Üreten Mobil Uygulama Milu ile İşbirliğine İmza Attı

Insid

Türkiye’nin ilk yazılım unicorn’u olan Insider, toplumsal ihtiyaçlara yönelik çözüm üreten mobil uygulama Milu ile işbirliğine imza attığını duyurdu. Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Sosyal Sorumluluk Projesi hedefini hayata geçiren Insider, bu işbirliği ile insanların günlük yaşamda karşılaştıkları toplumsal ihtiyaçlara çözüm üreterek ülkemizde yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Milu, vatandaşların toplumsal problemleri uygulama üzerinden kolayca ve özgürce paylaşabildiği ve kurumların bu problemlere çözüm üretmesini teşvik eden bir platform olarak hizmet verecek. Insider’ın geliştirdiği veri analizi kabiliyetleri ve sunduğu kullanıcı deneyimi sayesinde platforma eklenen ihtiyaçlara etkin ve hızlı çözümler üretilecek.

Insider, Milu uygulamasında yer alan “Topluluk” sekmesi üzerinden, dernek ve sosyal sorumluluk projeleri yürüterek, vatandaşları sosyal etki sürecinin bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda, Insider oluşturduğu uzman proje ekibi ile yakın zamanda işbirliğinde ilerlemeyi planlanıyor.

Insider

” Ülkemiz için büyük değişimlerin öncüsü olmak ve katma değer yaratmak en büyük hedefimiz.”

Insider Chief People & Culture Officer Sevil Kayaş Yılmaz:

“Insider ekipleri ile yürüttüğümüz 100 sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milu ile başlattığımız iş birliği oldukça heyecan verici. Milu platformu ile Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımıza destek olmak, ihtiyaçları doğrultusunda sıra dışı çözümler üretmek, ülkemiz için büyük değişimlerin öncüsü olmak ve katma değer yaratmak en büyük hedefimiz.”

“Geleceğimiz için daha büyük bir etki yaratmayı hedefliyoruz!”

Milu kurucu ortaklarından Berkay Uzuner:

“Milu ekibi olarak çevremizdeki ihtiyaçların çözülmesini ve yaşam alanlarımızın iyileşmesini ilk günden beri hedefliyoruz. Bu işbirliği ile hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizdeki insanların ihtiyaçlarını özgürce ifade edebilmelerini sağlayarak günümüz ve geleceğimiz için daha büyük bir etki yaratmayı hedefliyoruz.”

*Bültenden Düzenlenmiştir*

Sizler için hazırladığımız “Araştırma Yaparken Kullanabileceğiniz 7 Yapay Zekâ” içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.