IKEA, Cihazlarınızı Masa Yüzeyinde Şarj Etmenizi Sağlayacak Olan Kablosuz Bir Cihaz Üretti!

IKEA, Sjömärke olarak adlandırılan ve ahşap, cam veya plastik masa altına takılabilen kablosuz, özel bir şarj cihazı üretti. Tüketiciler, bu şarj cihazı sayesinde masanın yüzeyinde telefonlarını veya kulaklık gibi cihazlarını şarj edebilecekler.

Telefonunuzu şarj etmek bazı durumlarda kabusa dönüşebilir. Örneğin, birden fazla cihazı şarj aynı yerde şarj ettiğinizde karmaşıklığa neden olabiliyor veya telefonumuzu şarj ettiğimiz yeri unutarak uzun bir süre cihazımın nerede olduğunu arayarak geçirebiliyoruz. İsveç merkezli IKEA’da, Sjömärke olarak adlandırılan özel bir şarj cihazı üreterek bu problemlere farklı bir bakış açısı kazandırdı.

Sjömärke olarak adlandırılan bu şarj cihazının en önemli özelliklerinden biri ise bant veya çivi yardımıyla masanızın altına takılabiliyor. Daha sonra telefonunuzu, masaya takılan cihaza hizalı olarak yerleştirdiğinizde telefonunuzun şarj ediliyor olacaktır. Böylece hem şarj kablolarının o karmaşıklığından kurtulmuş olacak hem de masanızın üstünde telefonunuzu kaybetme riski olmadan şarjınızı dolduruyor olacaksınız. Sjömärke’nın nasıl çalıştığını merak ediyorsanız, IKEA Nederland tarafından yayınlanan bu videoya göz atmak isteyebilirsiniz:

Cihaz, Qi standardına sahip tüm cihazlarda çalışabiliyor. Cihazı kullanmak istiyorsanız, cihazı entegre edeceğiniz masasının 8-22 mm kalınlığında olması gerekiyor.

IKEA Taradından Üretilen Sjömärke Fiyatı Nedir?

Öncelikle şarj cihazını her ne kadar telefonlarınızı şarj etmek için kullanabileceğiniz örneğini vermiş olsak da, kulaklık ve benzeri cihazlarını da şarj edebilirsiniz. Cihazı çok kalın olmayan ahşap, cam veya plastik masalarda şarj edebiliyorsunuz. Sjömärke olarak adlandırılan bu cihazın fiyatı ise 40 dolar olarak biliniyor. Ürün, şu anda Türkiye pazarında bulunmuyor yani, ülkemizde bu ürünü bulmak mümkün değil. Ürünün diğer pazarlara açılıp açılmayacağını ileriki günlerde görüyor olacağız.

Diğer yazılarımız için:

Çin’in Kripto Para Borsası, Yeni Kayıt Almayı Durdurdu

Twitter Kullanıcılarına Bahşiş Özelliğini Duyurdu

Sankonline, WePlay Ventures yatırımcıları arasına katıldı.

Microsoft Parolalara Veda Ediyor

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.