Huawei, Cyrus İşbirliği İle Ürettiği Elektrikli Aracının Tanıtımını Gerçekleştirdi!

Schenzen merkezli teknoloji şirketi Huawei, otomobil piyasasına giriş yaptı. Şirketin kendi adını taşıyacak olan Cyrus Huawei Smart Selection SF5’in tanıtımı, 21-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Şangay Otomobil Fuarı’nda yapıldı.

Teknoloji devlerinden Huawei’in, otomobil piyasasına girip girmeyeceği bir süredir gündemde olan haberler arasındaydı. Şirket, yakın zamanda bir otomobil fuarında tanıttığı elektrikli otomobili ile bu haberleri kesinleştirmiş oldu. Aynı zamanda şirketin resmi sitesinde olan bilgilerde, elektrikli otomobilin özelliklerinden fiyat bilgisine kadar pek çok detay belli olmuş oldu. Cyrus ve Huawei işbirliği ile üretilen elektrikli otomobil, birçok teknolojik özelliği ile dikkatlerini üzerine toplamayı başarmış durumda.

Şirketin kendi resmi sitesinde de yer bulan Smart Selection SF5 şık tasarımı, 11 hoparlörden oluşan ses sistemi ve elektrikli sürücü sistemi DriveOne ile karşımıza çıkıyor. DriveOne, geçtiğimiz yılın son aylarında tanıtımı yapılmış şirketin birleşik elektrikli sürücü sistemidir. Sadece 10 dakika şarjla bile 200 km’ye kadar hizmet sunabilmektedir. (Yazıya ulaşmak için buraya tıklayınız.) Resmi sitesinde yer alan bilgilere göre otomobilin bir diğer dikkat çeken özelliği ise Huawei HiCar. Otomobilin içerisinde akıllı cihaz ve tablet gibi deneyim yaşatan HiCar, bir tür araç ekranı.

Çin merkezli teknoloji devi Huawei’in resmi sitesinde yayınlanan bilgilere göre ise elektrikli otomobil, iki motoru sayesinde 405 kW’ye güç üretebiliyor. Elektrikli araç 180 kilometreye kadar yol alabiliyor. Aracın 4 dış rengi ve 3 iç rengi olmak üzere müşterilerine, farklı renk seçenekleri sunuyor. Titanyum gümüş, beyaz, yaldızlı siyah ve Zhan Hailan aracın dış renk seçenekleri arasında bulunuyor. Kırmızı, siyah ve fildişi aracın iç renk seçenleri olarak müşterilerine sunuluyor.

Huawei Cyrus Smart Selection SF5 Fiyatı

Aracın özelliklerine dış görünüşe değindikten sonra aracın fiyatını inceleyelim. Cyrus Smart Selection SF5’in başlangıç fiyatı 32 bin dolar olarak belirlenmiş. Başka bir versiyonu ise 38 bin dolardan satışa sunuluyor.

Elektrikli araca, şirketin kendi mağazalarından ulaşmanın mümkün olduğunu ve şu an çoktan Çin pazarında satışa sunulduğunu belirtelim.

Diğer yazılarımız için:

Moxie Mars’ta 5 Gram Oksijen Üretti

Facebook Diem İle Kripto Para Dünyasına Giriyor!

Nasdaq Coinbase Hisseleri Üzerine Çalışıyor

Trendyol Aldığı 330 Milyon Dolar Yatırımla Türkiye’nin En Değerli Şirketi Oldu!

Apple Nisan 2021 Ürün Tanıtımı

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.