/

Hizmet Sektöründe Bir Devrim: Mr Usta!

Mr Usta

Türkiye hizmet sektörü pazarındaki deneyimi güven, uzmanlık, müşteri desteği ve yüzde 100 garantili çözümler gibi önemli değerlerle iyileştirme amacıyla kurulan Mr Usta, özellikle işinin ehli usta ihtiyacı, güven duygusu ve kaliteli hizmet gibi sektörel problemlerin çözümünde büyük bir rol üstleniyor.

2014 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyete başlayan ve daha sonra Türkiye pazarına giriş yapan Mr Usta, ProAsist’in kurucusu ve Endeavor girişimcisi Öner Çelebi’nin yatırım ortaklığıyla 2022’de Türkiye pazarında etkinlik göstermeye başladı. Bu birleşme ve ortaklıkla Mart 2022’de Türkiye’de faaliyetlerine başlayan Mr Usta büyüyen ve genç bir pazar olan Türkiye’de büyük hedeflere odaklandı.

Mr Usta

Çok kısa bir sürede 25 bin kayıtlı müşteriye ulaştı!

Mr Usta, şu ana kadar Türkiye genelinde 20’den fazla kategoride hizmet sunarak Ankara ve İstanbul’da aylık yüzde 30 büyüme oranıyla 25 bin kayıtlı müşteriye ulaştı. Bu başarı, işinin ehli ustaları ve güvencesi altında sunulan hizmet kalitesi ile mümkün oldu. Dijital altyapı ve ustalık hizmetleri bir araya gelerek ayda ortalama 2 binden fazla hizmet siparişi alınmasını sağladı.

Güven, kalite ve teknolojiyle fark yaratan değerler

Mr Usta, sektörde fark yaratmak için işinin ehli ustalarıyla kaliteli hizmet garantisi sunuyor. Ustalar, önce testlerden geçiriliyor ve ardından Mr Usta Akademi’de eğitim alıyor. Bu sayede doğru ustaların bulunması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi sağlanıyor. Mr Usta, sunduğu hizmetlerde güvence ve garanti sağlayarak kullanıcıları olası risklere karşı koruyor. Ayrıca, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla sektörde ayrıcalıklı bir konuma yerleşiyor.

Mr Usta

Güçlü iş birlikleri ve genişleyen hizmet ağı

2023’ün ilk çeyreğinde, Trendyol ve Eczacıbaşı Decoverse gibi güçlü markalarla iş birlikleri yaparak kullanıcı erişimini arttıran Mr Usta, bu iş birlikleriyle, kullanıcıların banyo ve aydınlatma ürünleri montajından tutun da diğer hizmetlere tek tıkla erişebilmesini sağladı. Devamında Koçtaş ve Hepsiburada platformlarında kullanıcıların hizmet ihtiyaçları için iş ortaklıkları geliştirdi. Firma, aynı zamanda kısa dönem ev kiralama hizmetlerine yardımcı olan Missafir, Newinn ve Evini Dodola platformları ile de tüm Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşmayı ve ustalıklarını göstermeyi hedefliyor.

Gelecek vizyonunda teknoloji odaklı geniş var

Mr Usta, hızla büyüme sürecinde kullanıcı deneyimini artırmak için teknolojiye odaklanıyor. Mimari destek ve renovasyon hizmetlerini de veren firma, ayrıca “Mr Usta Yolda” özelliği ile kullanıcılar, ustanın konumunu takip edebilecek ve web sitesindeki İngilizce dil seçeneğiyle yabancı müşterilere de hizmet sunabilecek. Mr Usta, Türkiye’deki hizmet sektörüne getirdiği yenilikçi ve güvenilir yaklaşımıyla önemli bir boşluğu doldurarak, geleceğe dair büyük hedeflerle yoluna devam ediyor.

Detaylı bilgi için Mr Usta Intagram hesabını ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.