GOODNOTES (6) NASIL KULLANILIR?

GOODNOTES NASIL KULLANILIR?
GOODNOTES NASIL KULLANILIR?

Herkese merhaba! Bugün özelliklerde tabletlerde son zamanlardaki popüler kullanımıyla, tabletlerimizi defter gibi kullanabilmemizi sağlayan GoodNotes uygulamasından bahsedeceğiz!

GOODNOTES NASIL KULLANILIR?
GOODNOTES NASIL KULLANILIR?

 GoodNotes Nedir?

GoodNotes, kısaca açıklamak gerekirse bir not alma uygulaması. Tabi uygulamanın devamlı güncelleme alması ve yapay zekanın nimetleriyle harmanlanması onu kesinlikle sıradan uygulamalardan ayırıyor. Özellikle Apple kullanıcılarının radarında olan uygulama OCR teknolojisi (el yazınızı tanıyabilir) , arayüzü kolaylığı, çok fazla farklı çeşitte taslaklar içermesiyle kendine has bir çizgide ilerliyor ve kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Özellikle TikTok’a baktığınızda GoodNotes’un nasıl daha işlevsel, daha iyi kullanılabileceğine dair birsürü kaynak bulabiliyorsunuz. Hatta bu işi bir ticarete dönüştürenler ve kendi taslaklarını oluşturup çeşitli e ticaret sitelerinden satanlar da var. Gördüğümde çok şaşırmıştım.

GOODNOTES NASIL KULLANILIR?
GOODNOTES NASIL KULLANILIR?

GoodNotes’un herhangi bir not alma uygulamalarına göre diğer üstünlüklerinden bahsedecek olursak, uygulamayı kullanırken kolayca belgeye PDF/fotoğraf aktarabilir, derste ses kaydı tutabilir, belgenizi PDF şekilde dışarı aktarabilir, şekil çizebilir -uygulamanın otomatik şekil düzeltme özelliği sayesinde ne kadar kötü bir çizer olsanız da işe yarıyor- her notunuza özel sayfalı/kapaklı defter oluşturabilir, istediğiniz metini highlighting özelliğiyle vurgulayabilirsiniz.

 GoodNotes dijital bir ürün olabilir ama gerçek bir defter gibi hissettirir. Mesela son güncellemelerde el yazısını fonta çevirebilme özelliği de geldi, derste hocaya yetişmeye çalışırken korkunç şekilde yazma ve sonra anlayamama sorununa son! Şu an özellikle İngilizce olarak çalışırken işe yarasa da yakın zamanda öbür dillerde de işe yaratmasını umut ediyorum. :,)

GOODNOTES NASIL KULLANILIR?
GOODNOTES NASIL KULLANILIR?

Ayrıca GoodNotes, Google Drive, OneDrive ve Dropbox gibi platformlarda tüm ek açıklamalarınızın yedek kopyalarını oluşturmanıza olanak tanır. Bu şekilde, cihaz değiştirseniz bile bilgilerinizi her zaman güvende tutabilirsiniz.

GoodNotes’un iki farklı fiyat tarifesi bulunuyor:

1) 1 yıllık abonelik,

2) Ömür boyu abonelik.

Ömür boyu abonelikte uygulamayı hangi cihaza geçerseniz geçin, pro olarak torunlarınıza bile kullandırabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz üyelikte maksimum üç adet defter oluşturabilirken, pro üyelikte istediğiniz kadar deftere sahip olabilirsiniz.

Birçok not alma uygulaması kullanmış birisi olarak GoodNotes benim için kesinlikle yüksek kalite bir deneyim oldu. GoodNotes’u gerçekten kullanmak istiyorsanız, Pinterest ve TikTok’taki içerik üreticilerinin içeriklerine kesinlikle bakmanızı öneririm.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Nasıl Kullanılır? Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sena Yıldırım

22, öğrenci hemşire’3, girişimcilik dünyasıyla büyülenmekle meşgul. Dijital pazarlama, girişimcilik ve yaratıcı marka kurma hikayeleriyle ilgileniyor. Özgün, tutkulu, meraklı bir dünya anlayışına sahip.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.