Girişim Haberleri, GHUP’ı Duyurdu!

Girişim Haberleri tarafından duyurulan GHUP projesi, geçtiğimiz günlerde girişimcilere tanıtıldı!

Girişim Haberleri her geçen gün kendini geliştirmeye ve sektörü geliştirmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz perşembe günü CoBAC Workspace’de gerçekleştirilen lansman ile, Girişim Haberleri yeni bir projesini duyurdu. 

GHUP, girişimcilik ekosisteminde sesini duyurmak isteyen girişimlere medya desteği sağlıyor. Sağlanan destekler arasında; 1 bülten gönderimi ve 1 podcast çekimi yer almasının yanında; her ay düzenlenecek konsept içerikli networking etkinliğiyle de sektörün nabzını tutmayı hedefliyor. 

Networking etkinlikleriyle sektördeki iş birliği ağını geliştirmeyi hedefleyen Girişim Haberleri, ekosistemde; güncel, yenilikçi, geniş yayın araçları ile özgün bir medya olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Girişim Haberleri kurucusu İsmail Karaçengel ise düşüncelerini,

Her geçen gün Girişim Haberleri olarak ekosistemi geliştirmek için çalışmalar yapıyor, onlarca girişim ile bir araya gelerek ekosistemi nasıl geliştirebileceğimiz üzerine yeni yol haritaları hazırlıyoruz. Yayın hayatımıza başladığımız ilk günden itibaren hedeflerimiz ve hayallerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor. GHUP projemiz girişim ekosistemine yeni bir soluk getireceğinden eminiz. 

Şeklinde ifade etti.

Girişim Haberleri tarafından ilki düzenlenen GHUP Networking etkinlikleri hız kesmeden ekim ayında da devam edecek. Şimdide davetliler arasında yerinizi almak, bir girişimin yatırım serüvenini dinlemek ve yeni girişimcilerle daha interaktif bir sohbet geliştirip tanışmak isterseniz aşağıdaki kayıt sayfasından GHUP’a kaydolabilirsiniz.

GHUP’a Kayıt Ol

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.