Getirİş Nasıl Kullanılır?

Getirİş Nasıl Kullanılır?

2015 yılında kurulan ve geçtiğimiz günlerde Decacorn olan, Türkiye başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde hizmet veren Getir, şimdi de yeni bir alanda hizmet vermeye başlayarak Getir uygulamasına Getiriş kategorisini ekledi.

Yemek, çarşı, taksi ve su hizmetleri veren Getir, Getiriş kategorisi altında “İş arıyorum” ve “Çalışan Arıyorum” seçenekleri ile mobil uygulamasına yeni bir hizmet özelliği ekledi.

Getiriş, iş arayanlar ve çalışan arayanlar için 2 farklı şekilde hizmet vermekte. İş arayan kişiler tecrübelerini, eğitim bilgilerini, sertifikalarını ve daha birçok bilgiyi profil detaylarına ekleyerek ücretsiz şekilde işverenlere ulaşabiliyor.

Çalışan arayanlar ise çalıştıkları sektörde ihtiyaç doğrultusunda pozisyonlara uygun olarak çalışma bilgilerini girerek yine ücretsiz olarak ilan verebiliyor. Tam zamanlı işlerin yanı sıra özel ders, temizlik, boya gibi kısa süreli işlere de yer veriliyor.

Getirİş Nasıl Kullanılır?

Getiriş’te ilan veren kullanıcılar telefon numaralarını veya e-posta adreslerini paylaşmadan uygulama aracılığıyla ücretsiz bir şekilde mesajlaşarak ve görüntülü görüşme ile iletişim kurabiliyor.

Nasıl Kullanılır sorusuna gelecek olursak;

Öncelikle Getir uygulamasına ve uygulamada bir profile sahip olmanız gerekiyor.

Getirİş Nasıl Kullanılır?

Getir uygulamasına giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ilk ara yüzde Getiriş kategorisi seçilerek giriş yapılıyor.Getirİş Nasıl Kullanılır?Sonrasında çıkan arayüzde İş Arıyorum ve Çalışan Arıyorum şeklinde iki alternatif çıkıyor. Kullanıcı ihtiyacı doğrultusunda seçerek iki kategoriden birinde ilerliyor. Ek olarak ise uygulama arayüzünde İlan Panosu, Profil ve Mesajlar bulunuyor.

İlan vermek içinse İş Arıyorum kategorisi için haritanın sol alt köşesinde Profilimi Yayınla, Çalışan Arıyorum kategorisi için yine haritanın sol alt köşesinde İlan Ver seçenekleri bulunuyor.

Getirİş Nasıl Kullanılır?

Getirİş Nasıl Kullanılır?Getir Profilimi Yayınla ve İlan Ver seçenekleri için aynı arayüz tasarımını kullanmış. Arayüzde kullanıcının doldurması gereken ilan türü, ilan başlığı, çalışma şekli, adres detayı, yayında kalma süresi ve ilan açıklaması bulunuyor.

Getirİş Nasıl Kullanılır?İlan Panosu, İlanlarım ve Başvurularım olarak ikiye ayrılıyor. Bu kategori ilanlarınızı ve başvurularınızı buradan takip etmenizi sağlıyor.

Getirİş Nasıl Kullanılır?Bir diğer kategori olan Mesajlarım ise diğer iş arayan ya da çalışan arayan kullanıcılar ile iletişim kurduğunuz alan.Getirİş Nasıl Kullanılır?

Son olarak ise Profilim kategorisinden profil detaylarınızı, kullanıcı bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. İş deneyimi, eğitim bilgisi, yabancı dil bilgisi, sertifika, yetenek ve özgeçmişinizi ekleyebilir ve yine düzenleyebilirsiniz.

Ek olarak uygulama üzerinden gizlilik ve iletişim tercihlerinizi de düzenleyebilir, İngilizce ve Türkçe dil desteği ile kolaylıkla kullanım sağlayabilirsiniz.

Başvuru sürecinde, kullanıcı taraflar onayladığı takdirde açılan konuşma penceresi güvenli bir görüşme sürecine olanak sağlıyor lakin uygulamada kullanıcılar çevresinde iş ve çalışan arayan kişilerin adreslerini detayları ile görebiliyor ve bu durumun güvenlik açısından sorun yaratacağı öngörülse de yeni güncellemeler ve iyileştirmeler ile sorunların ortadan kalkması mümkün görünüyor.

Eğer siz de Getiriş hizmetinden faydalanmak isterseniz Getir uygulamasını;

App Store için buradan,

Google Play için buradan,

AppGallery için buradan indirebilir ve web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.