/

Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te

Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te

Sanal ve gerçek dünyanın içi içe geçtiği Metaverse evrenine olan ilgi her geçen gün artıyor. İnsanlık bir yandan aya yolculuk ile başlayan uzay serüveninde turizm amaçlı seyahatler ve başka galaksileri keşfetme arzusu ile maceracı ruhunu beslerken, bir yandan da bulunduğu ortamdan hiç ayrılmadan yeni keşiflere yelken açmasını sağlayan metaverse evreninde yolunu bulmaya çalışıyor.

Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te

 

18 Şubat saat 10:30’da Digital Network Alkaş’ta ‘Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi’ başlıklı panelde buluşulacak. Panelde dijital devrimi ve dönüşümü en hızlı şekilde yaşadığımız bu sürecin bugününde ve geleceğinde insanlığı bekleyenleri konuşulacak.

 

Yaklaşık 20 yıldır gayrimenkul sektöründe değerleme hizmeti sunan Denge Değerleme tarafından düzenlenen ‘Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi’ panelinin moderatörlüğünü deneyimli Ekonomi TV Programcısı Hande Berktan üstleniyor.

Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te

UiPath, Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen’in ‘Metaverse, yapay zekanın bugünü ve yarını, web 3 ve geleceğin meslekleri’, StandBy Me Meta Ajans Kurucusu Can Yurdakul’un ‘Şirketler neden metaverse’e yatırım yapmalı, bu süreçte nasıl bir yol izlenmeli? Metaverse ile birlikte şirketlerin teknolojik altyapıları nasıl değişecek?, Ödüllü Yazar, Podcaster Konuşmacı, Girişimci Bora Özkent’in ‘Bir yatırımcı gözüyle metaverse  öngörüleri’ ve Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu’nun ‘Metaverse’te arsa alınır mı, alınırsa değer kazanır mı, arsa alımında dikkate alınması gereken parametreler nelerdir?’, konularında görüşlerini paylaşacakları panel, Digital Network Alkaş platformu üzerinden  (www.digitalnetworkalkas.com) online olarak gerçekleşecek. 

Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te

 

İnsanlığın ilerlemesini sağlayan merak ve keşfetme arzusunun son meyvesi metaverse evreni keşif etkinliğine siz de davetlisiniz.

 Konu: ‘Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi’

Tarih: 18 Şubat 2022, Cuma

Saat: 10:30-12:30

Link: https://digitalnetworkalkas.com/gelecek-marsta-degil-metaversete-mi

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.