/

GameX 2023 İndirimli Bilet Satışları Başladı!

GameX

GameX 2023 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı, siz değerli oyun severleri 30 Ağustos – 2 Eylül tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan, Türkiye’nin şimdiye kadar gördüğü en büyük oyun buluşmasına sizleri yeniden davet ediyor.

EEMEA bölgesinin en prestijli fuarı olan GameX, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, ziyaretçilerine dolu dolu geçirecekleri 4 günlük bir deneyim yaşatmak için hazırlanıyor.

GameX 2023’de neler olacak?

GameX

GameX 2023’de en yeni oyunları oynama şansına erişebilecek, birbirinden eğlenceli oyun turnuvaları ve etkinlikleri ile eğlenceyi sonuna kadar yaşayacaksınız. Sevdiğiniz YouTuber ve Streamerlar ile tanışabilecek, kendileriyle fotoğraf çekilebilecek ve keyifli vakit geçirebileceksiniz. Her sene olduğu gibi bu sene de GameX’te bireysel ve grup cosplay yarışmaları da düzenlenecek. Drone & Robot Yarışları da GameX’e ayrı bir hava katacak.

GameX

B2B Alanı’nda sektörün paydaşlarıyla birebir görüşüp iş ağınızı genişletebilecek, Geek Bazaar da katılımcıların el yapımı ürünlerini inceleyebilecek ve satın alabileceksiniz. Indie Game Alanı’nda ise bağımsız oyun geliştiricilerinin geliştirdiği oyunları deneyimleyebileceksiniz. Workshop Alanı sizlere oyun geliştirme, cosplay yapımı, resim ve sanat alanında işinin uzmanı birçok kişiden yardım almanızı, pratik yapmanızı ve püf noktaları öğrenebileceğiniz atölye çalışmaları gerçekleştirmenizi sağlayacak.

Nasıl bilet alabilirim?

GameX 2023 için indirimli ziyaretçi biletlerini bu adresten alabilirsiniz.

GameX 2023 İndirimli Bilet Fiyatları:

  1. Gün Ziyaretçi Bileti (30 Ağustos): 50 TL
  2. Gün Ziyaretçi Bileti (31 Ağustos): 50 TL
  3. Gün Ziyaretçi Bileti (1 Eylül): 50 TL
  4. Gün Ziyaretçi Bileti (2 Eylül): 50 TL
  5. Günlük Kombine (30 Ağustos – 2 Eylül): 170 TL

GameX 2023 ile ilgili sıkça sorulan sorulara buradan ulaşabilirsiniz.

GameX 2022’de yaşananları buradan inceleyebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.