Galata Business Angels’ta bayrak değişimi!

Galata Business Angels

Türkiye’nin ilk melek yatırım ağı Galata Business Angels’a (“GBA”) liderlik edecek yeni isim belli oldu. Girişim ve yatırım ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan Galata Business Angels’ın yeni başkanı Varol Civil oldu.

Potansiyeli yüksek girişimcilerle en deneyimli yatırımcıları buluşturarak başarılı dijital girişimcilik hikayelerinin çıkmasını sağlayan Türkiye’nin ilk melek yatırım ağı Galata Business Angels, kâr amacı gütmeyen bir dernek olarak faaliyet gösteriyor. Kurulduğu günden beri başkanlık görevini yürüten Emre Kurttepeli’den bayrağı devralan Varol Civil, GBA’nın yeni başkanı olarak görev yapacak.

Galata Business Angels
Varol Civil

Bugüne kadar, Insider, Garaj sepeti, Fazla Gıda, Usersdot, Userguiding, Denebunu, Pubinno, Kiralarsın, Getmobil ve Juphy gibi başarılı girişimlere grup olarak toplam 13 milyon dolarlık yatırım yapmış GBA’nın kurucu başkanı Emre Kurttepeli, geride bıraktıkları on yılda ekosistemin gelişmesi için çok önemli aksiyonlar aldıklarını ve kararlılıkla yatırıma devam ettiklerinin altını çizerken, GBA’nın yeni yönetim kurulu ve başkanının GBA’yı ikinci on yılında hızlandırarak daha da ileriye getireceğine inandığını belirtti. Emre Kurttepeli, GBA üyelerinin arasında yapılan oylama sonucunda GBA’nın onursal başkanlığına layık görüldü.

Bayrağı Emre Kurttepeli’den devralan Varol Civil GBA’nın Türkiye’nin girişim ekosistemindeki en değerli yapılarından biri olduğunun altını çizerken, Birol Yücel, Görkem Güven, Uğur Şeker ve Umur Özal’dan oluşan yeni yönetim kurulu ile başta GBA ve tüm ekosistemdeki melek yatırımcılık faaliyetlerini yeniden canlandıracaklarının altını çizdi. Mevcut GBA portföyünün başarılarının devam edeceğini öngören Civil, Türk girişimlerine güvenlerinin tam olduğunu ilettikten sonra, yeni yatırımlarla da üyelerine kazanç sağlarken, ekosisteme de önemli faydalar sağlayacaklarının altını çizdi.

**Bültenden düzenlenmiştir.**

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.