Funverse Games, Gamex 2023”te 2 Yeni Oyunu ile Yerini Aldı

Funverse Games, Gamex 2023''te 2 Yeni Oyunu ile Yerini Aldı

Funverse Games, 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında, İstanbul Tüyap Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan GameX Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini aldı.

 

Hit and Boom oyununun kapalı betasının ilk aşamasının 13 Ağustos itibarıyla sona erdiğini duyuran Funverse Games CEO’su Tolga Öztürk; Kapalı beta süreci boyunca, oyuncuların değerli geri bildirimleri doğrultusunda her hafta yeni güncellemeler yayınladıklarını, oyunun dinamiklerini zenginleştiren ve oyuncuların deneyimlerini daha da keyifli hale getiren bir dizi değişiklik yaptıklarını belirtti.

Funverse Games, Gamex 2023''te 2 Yeni Oyunu ile Yerini Aldı

Onlarca Turnuva ve Ödül Yağmuru!

Oyuncular fuar boyunca Funverse Games’in çok oyunculu MOBA/Battle Royale oyunu “Hit and Boom”un son halini deneyimleme, ödüllü turnuvalara katılma, sürpriz hediyeler kazanma ve geliştiricilerle yüz yüze konuşma şansına sahip olacaklar. Aynı zamanda fuarın başlangıç tarihi olan 30 Ağustos, yeni kapalı beta döneminin de başlangıcı olacak ve geliştirici ekip, oyuncular ile beraber projeyi en iyi hale getirmek için çalışmaya devam edecek. Halen kapalı beta için kayıt yaptırmayan ve oyunu denemek isteyen oyuncular ise buradan kayıt yaptırabiliyorlar.

Funverse Games’in yeni parti oyunu Party Monsterzz, henüz piyasaya sürülmemiş olmasına rağmen, oyuncuların karşısına ilk kez GameX 2023’te çıkacak. Party Monsterzz ile ilgili pek çok sürpriz hediye de oyuncuları bekliyor.

Funverse Games, Gamex 2023''te 2 Yeni Oyunu ile Yerini Aldı
Genç yaştaki oyuncuların en sevdiği karakterlerden biri olan Kral Şakir için Funverse Games tarafından üretilen çevreyi ve doğayı koruma temalı mobil oyun da Gamex 2023’te Funverse Games standında deneyimlenebilecek.

2023 GameX Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Funverse Games hakkında:

Funverse Games, “önce oyuncular” parolası ile yine oyuncular tarafından kurulan bir oyun geliştirme şirketidir. Ekipleri, kalplerinde tutkulu bir oyun sever olan geliştiriciler, sanatçılar ve vizyonerlerden oluşmaktadır. Metaverse ve Web3 teknolojileri ile oyun dünyasını geleceğe taşıma konusunda kararlı olan Funverse Games, bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.