/

Fanbase, 1 Milyon Sterlinlik Finansman Turunu Kapattı

Edinburgh’daki Fanbase, ödeme hizmeti ve yazılım sağlayıcısı SaltPay liderliğindeki 1 milyon sterlinlik bir turu kapattı .

Fanbase’in spor franchise dijitalleştirme yazılımı, seyirci sporları için mobil biletlemeyi etkinleştirerek, taraftarların akıllı telefonlarında bir barkod kullanarak turnikelerden geçmesine olanak tanır. Ayrıca kişiselleştirilmiş kitle verilerini toplar ve spor takımlarının markalarına uygun ek ürünler tasarlamasına olanak tanır.

Ulaşım ve müzik konserlerinde mobil biletler zaten yaygın olsa da, aynı şeyi yapan ilk birinci sınıf Birleşik Krallık futbol kulübü, görünüşe göre Kasım 2021’de Swansea City FC oldu. maç günü geldiğinde genellikle boş olur.

Microsoft’un başlangıç ​​hızlandırıcısının bir katılımcısı olan Fanbase’in platformu, yakın zamanda otomatikleştirilmiş bilet aboneliklerini, yenilemeleri ve koltuk tahsislerini yürütmek için arka plan API işleviyle yükseltildi.

Fanbase, futbol, ​​ragbi ve netbol dahil olmak üzere çeşitli Birleşik Krallık sporlarındaki takımlara hizmet vermektedir. Kısa bir süre önce ABD’deki ilk anlaşmasını bir Illinois futbol kulübüyle perçinledi ve iki hafta içinde beş ABD müşterisini daha bünyesine kattı.

Fanbase, 1 milyon sterlinlik yatırımla önümüzdeki 12 ayda 10 kişilik ekibini büyütmeyi planlıyor ve ayrıca operasyonlarını ve pazarlamasını ölçeklendirerek Kuzey Amerika faaliyetlerini artırmaya hazırlanıyor.

Fanbase CEO’su ve kurucu ortağı Alasdair Crawley şu yorumu yaptı: “Artık çevrimiçi, bilet gişesi ve ‘kapıda ödeme’ ile doğrudan bilet gişesi siparişi, ödeme ve yerine getirilmesi arasında başa çıkabilen tam entegre bir spor bileti teknolojisi yığınıyız.

“Fanbase kullanan kulüpler, taraftar verilerini izlemek, kitleleri belirlemek ve satışları optimize etmek için veri katmanımızı kullanabilir. Anlık bildirimler aracılığıyla platformdan hayranlarıyla doğrudan iletişim kurabilirler ve ayrıca daha fazla kanalın kilidini açmak için çalışıyoruz.”

“Vizyonumuz, Fanbase’in spor organizasyonlarını tek bir platformdan satın almayı ve bunlarla etkileşim kurmayı kolaylaştırarak spor takımları için büyük miktarda gelirin kilidini açmasıdır. Anahtarı çevirip Fanbase’i kullanmaya başladığınızda, olasılıklar sonsuzdur; markalı biletleme, verileri kullanma ve hayranlarınızla iletişim kurma.”

Görünüşe göre İskoç başkenti spor teknolojisi inovasyonuyla ün kazanıyor. Birleşik Krallık’taki pek çok okuyucu, spor bahisleri pazarını 1 milyar $’a kadar büyüten, Edinburgh Üniversitesi tarafından kurulan tek boynuzlu at FanDuel’den haberdar olacaktır.

FanDuel, Edinburgh sahnesini New York City’de bir yer için terk ederken, özellikle geçen Eylül’de İngiltere’de bir ürün yeniliği merkezi kurarak memleketindeki köklerini unutmadı.

Tesadüfen, FanDuel’in orijinal kurucuları, son girişimleri ABD merkezli dijital müzik koleksiyon ürünleri platformu Vault için bugün 4 milyon dolarlık yeni bir bağış toplayacaklarını duyuruyorlar.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.