Fakir Hausgeräte’de AR Teknolojisi Devri!

fakir

Bir teknoloji markası olarak ”Sizi Anlayan Teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, teknolojinin yeniliklerini kullanarak hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. AR teknolojisini yaşam alanlarına taşıyan güncellemesiyle artık tüketici, Fakir ürünlerini satın almadan önce ürünü 360° inceleyip kullanım alanında görüntüleyebilecek.

2022 yatırım stratejisi doğrultusunda yapay zekâ, biyoteknoloji, Bluetooth ve IOT (nesnelerin interneti) teknolojili ürünlere odaklanan ve dijitalleşmeye yönelik çalışmalar geliştiren Fakir Hausgeräte, son dönemin popüler dijital pazarlama teknolojisi AR (Augmented Reality) yani Artırılmış Gerçeklik teknolojisini mobil uygulamasında ve web sitesinde kullanıma sundu.

Arıtılmış Gerçeklik son yıllarda eğitim, oyun, pazarlama ve endüstri gibi birçok alanda kullanılıyor ve dijital dünyaya gerçeklik imkânı sağlıyor. Özellikle küçük ev aletleri, beyaz eşya ve mobilya pazarında çokça fayda sağlayan Artırılmış Gerçeklik teknolojisi, gerçek zamanlı görüntü algılama ve işleme teknikleri kullanılıyor.  Gerçek zamanlı olarak ürünü kullanım alanında görebilmek ve renklerini deneyebilmek bu teknoloji ile mümkün oluyor ve tüketici bulunduğu yerde veya nerede isterse ürünü almadan önce deneyimleyebiliyor.

Tüketici ürünü istediği yerde görüntüleyebilecek.

Tüketicinin alışveriş aşamasında duyduğu kaygılardan biri olan estetik, duruş, uyum gibi konular AR teknolojisi sayesinde çözüme kavuşuyor. Tüm endişe ve deneyimleme ihtiyacının yanı sıra pandemi ile artan online satın alma alışkanlığı da bazı ihtiyaçları beraberinde getirdi. Online satış sürecinde sorun yaratan bir faktör olan ürünü inceleme aşaması AR teknolojisi ve 360 derece inceleme imkânıyla çözümlendi.

Gıda hazırlama, kahve makineleri, sağlıklı yaşam teknolojileri, kişisel bakım, süpürge kategorilerindeki seçili ürünler Fakir Hausgeräte web sitesi ve mobil uygulamasında 360° görüntülenebiliyor. Tüketici ürünün farklı renk seçeneklerinin ve ürünün duruşunun kullanım alanında nasıl gözüktüğünü AR teknolojisi ile deneyimleyebiliyor. Örneğin tüketici karar aşamasındayken bir mutfak robotunun tezgâhında ne kadar yer kaplayacağını veya mutfak dekorasyonuyla ne kadar uyumlu olacağını kolayca deneyimleyebiliyor.

AR ve 360 derece görüntüleme teknolojisi Culina Chef, Retroplex, Guvech, Robert RS 770, Filter Pro, Inovax, Kaave Dual Pro, Kaave Uno Pro, Hypo Clean, Dynamic, Powermix, MrChef Quadro, Pro Chromite, Lyric Voice, Luminoso Smart Hava Temizleyici, Technosphere Smart Hava Temizleyici ürünlerinde kullanıma sunuldu.

 

Fakir Hakkında:

Fakir Hausgeräte, H. Wilhelm Kicherer tarafından 1933 yılında Almanya Stuttgart’ta kuruldu. 1978 yılına kadar büyümesini Almanya genelinde sürdüren şirket, 1985 yılında alınan büyüme kararı ile birlikte Saruhan Şirketler Grubu güvencesi ile Türkiye pazarına girerek Türk tüketicisiyle buluştu. Türkiye pazarına girdiği ilk günden bu yana elektrikli süpürge kategorisinde lider olan Fakir Hausgeräte’nin ürün gamında bugün 350’nin üzerinde çeşit bulunuyor.

Elektrikli süpürgeler, dik ve şarjlı süpürgeler, buharlı temizleyiciler, ütüler, mutfak grubu küçük ev aletleri, akıllı pişiriciler, sıcak içecek hazırlama gurubu ürünleri, kişisel bakım ürünleri, ısıtıcılar, vantilatörler, hava temizleyiciler, nem alma cihazları, nemlendirici cihazlar, elektrikli şofbenler markanın geniş ürün gamında yer alan ürünlerin başında geliyor. Köklü geçmişinden aldığı gücü, öncü inovasyonları ve teknolojisiyle fark yaratan Fakir Hausgeräte, kalite standardını sürekli yükselten ve tüketicilerine yüksek teknolojili ürünler sunan bir marka olma sorumluluğuyla hayatı kolaylaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.