Facebook ve Messenger’a Kanallar Özelliği Eklenecek

Yapay Zeka Destekli İçerik Düzenleme Dönemi

Meta, Facebook ve Messenger’a Telegram benzeri kanallar getireceğini açıkladı. Çatı şirketin altında bulunan WhatsApp ve Instagram bu özelliği zaten hali hazırda kullanıyordu. Bu özellik önümüzdeki haftalarda Facebook ve Messenger’a da gelecek.

 

Facebook ve Messenger'a Kanallar Özelliği Eklenecek

Kanallar özelliği zaten kullanıma geçirdiği iki platformunda içerik üreticilerinin veya tanınmış kişilerin, mesajlar aracılığıyla takipçileriyle iletişim kurmasını sağlıyor. Ayrıca sadece mesaj değil anket ve ifadeler gibi içerik türleri de bulunuyor. Ancak kullanıcılar bu kanallarda mesaj atamıyor sadece attığı ifadeler ve anketlere attıkları oylarla etkileşimde bulunabiliyor.

Facebook ve Messenger'a Kanallar Özelliği Eklenecek

Facebook‘taki Sayfalar için yayın kanalları oluşturma özelliğini test eden Meta, özelliği kullanmak isteyen kullanıcılar için bir bekleme listesi de oluşturmuş durumda.

Bazı kimselerin Mesenger’da yayın kanalları mevcut. Bunlar arasında  Netflix, Jay ShettyWWE, League of Legends ve International Cricket Committee yer alıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.