/

Esebze, 2 Milyon TL’lik Kitlesel Fonlama Turunu Başarıyla Tamamladı

Esebze olarak 27 Mart tarihinde Fongogo plaformu üzerinden çıkmış olduğumuz 2 Milyon TL’lik kitlesel fonlama turumuzu 28 Nisan itibari ile tamamlamış bulunuyoruz.  

Bir aylık kitlesel fonlama turumuzda gerek tüm ekibimiz gerek ise bizlere inanan destekçilerimizin sosyal medyadaki çabaları ile yoğun bir süreç geçirdik. İçerisinde 60 adet nitelikli yatırımca dahil olmak üzere toplam 864 adet yatırımcı ile kitlesel fonlama mantığının en iyi şekilde işlediğini de görmüş olduk.  

Bu süreçten sonra bizle birlikte büyümek ve doğal üretimin önemine inanan herkes ile 18M TL değerindeki Esebze’yi 20M TL değerlemeye ulaştırdık. Tüm bunları destekçilerimiz ve kendi çabalarımız ile yaptık. İleride ise marketing çalışmalarımız ile hedeflediğimiz gelişmeyi kolaylıkla gösterirken hem doğalı yaymayı hem de destekçilerimize Esebze’ye neden inandıklarını unutturmamak için çalışacağız. 

Kitlesel fonlama turumuzda hedeflediğimiz tutarı başarıyla tamamlamış olsak da sosyal medya takipçilerimizden gelen geri dönüşleri dikkate alarak kampanyamızı 1 Mayıs tarihine kadar uzattık.  Gerek bayram sonrası harçlıklarını yatırmak isteyen doğa dostu gençlerimiz gerek ise daha fazla destek olmak amaçlı kendini hazırlamak isteyen yatırımcılarımız için turumuzu devam ettiriyoruz. Şu anda 2 Milyon 121 Bin 951 TL ile %106’ya ulaştık. Bizlerle büyümeyi ve doğal üretimi desteklemeyi isteyen herkesin bu durumdan yararlanabilmesi için ek pay kampanyamızı da yatırımımızın sonuna kadar uzattık.  

Doğala, doğaya gönül vermiş kişiler ve hali hazırda ekmeğini tabiri caizse topraktan, doğadan çıkartanların ezilmesine gönlü el vermeyen destekçilerimiz ile Esebze’yi daha da iyi yerlere getirmek için çalışacağız.  

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.