Ello Yatırım Aldı

Ello Yatırım Aldı

Ello 15 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turu Goodwater Capital lideliğinde  Reed Hastings, Common Sense Growth, Homebrew, Ravensburger, Y Combinator, WndrCo, Reach Capital, Visible Ventures ve Khosla Ventures’in katılımıyla gerçekleşti. Alınan yatırım ürün geliştirme sürecinde ve kullanıcı erişimini artırmak için kullanılacak.

Ello Yatırım Aldı

Ello Nedir? 

2019 yılında Elizabeth Adams ve Tom Sayer tarafından kurulan girişim yapay zeka ve çocuk konuşma tanıma teknolojilerini alt yapıda birleştirerek çocukların okuma becerilerini geliştirmek istiyor. Şirket altyapısı ile belirlediği okuma seviyelerinden sonra kendi mobil app’i üzerinden ailelere kitaplar öneriyor. Yapay zeka altyapısı çocukların konuşmalarındaki telafuz hatalarını ve eksik kelimelerini belirleyerek yardımcı oluyor.

Şirket abonelik sistemi üzerinden ilerliyor. Ailelere aylık 5 kitap için 24.99 dolar gibi bir fiyat sunuyor.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.