/

Kişisel Stil Danışmanlığı Yapan Clotie 400 Bin Dolar Yatırım Aldı!

Bireysel stil danışmanlığı yapan Clotie, bir yatırım turunda 400 bin dolar yatırım aldı. Tura, yatırımcıları ve girişimcileri bir araya getiren bir platform olan Angel Effect liderlik etti.

Kullanıcılarına kişisel alışveriş deneyimi ve bireysel stil danışmanlığı hizmetleri sunarak özel alışveriş deneyimi sunan Clotie, 400 bin dolar yatırım alarak ikinci yatırım turunu kapattı. Bu yatırım turuna, girişimciler ile yatırımcıları aynı platformda bir araya getiren Angel Effect liderlik etti.

Gerçekleşen turun ana yatırımcısı ise diğer turdan tanıdığımız APY Ventures yer alıyor. Lima Ventures tura katılan isimler arasında yer alırken melek yatırımcı olarak Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nazif Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu, iyzico Kurucu Ortağı Barbaros Özbuğutu, Kemal Cihan Seyithanoğlu, Seyfettin Ersen Erol ve Enver Doğuş Kuran yer aldı.

6 kat büyüme gösteren şirketin, yurtdışında farklı ülkelerde hizmete girmek hedefleri arasında bulunuyor.

Clotie, geçtiğimiz yılın temmuz ayında da aldığı büyük yatırımla gündeme gelmişti. Girişim, APY Ventures ve Angel Effect liderliğinde yönetilen turda, 700 bin TL yatırım almıştı. Albaraka Portföy ve Angel Effect, bu tura katılan isimler arasında yer almıştı. Platform, bu yatırımdan yaklaşık 8 ay sonra ise 400 bin dolarlık ikinci yatırımını almayı başardı.

Clotie Nedir?

Ülkemizin her ilinden birçok kullanıcıya hitap eden girişim, hem platformunun kalitesiyle hem de aldığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Alışveriş yapmak için vaktiniz olmayabilir ya da tarzınıza profesyonel bir dokunuş istiyorsanız Clotie platformu teknolojisi ile hizmetinizde!

Platformun kullanımı ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Diğer yatırım haberlerimiz için:

Pratik filtre kahve üreticisi Kahvegibikahve, ara yatırım turu ile değerlemesini 7.5 milyon TL’ye yükseltti

Getir, 2.6 milyar dolar değerleme ile 300 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı

ÖDEME SAĞLAYICISI PPRO, 90 MİLYON DOLAR EK YATIRIM ALDI!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.