BukyTalk Kitle Fonlamasına Çıktı

Hayatımızın kaçınılmaz bir parçası haline gelen İngilizce konusunda, konuşma pratiği yapma imkânı sunan BukyTalk girişimi Fonbulucu aracılığı ile gerçekleştirdiği ilk fonlama kampanyası sonrasında cirosunu 11 ay gibi kısa bir sürede %650 oranında artırmıştı. Şimdi ise fonangels platformu aracılığıyla tekrar kitle fonlamasına çıktı.

İlk yatırımcıları olan Alesta Yatırım seyrelmeme oranında paylarını yatıracağını bildirirken aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarından Figen Korun’un da 250.000 TL ile yatırıma iştirak edeceğini bildirildi.

İlk fonlama sonrasında, katılımcı sayısında %102 oranında bir artış yakalayan BukyTalk, yine bu 11 aylık süreç içerisinde aylık ortalama satış tutarında %123’lük artışı da yakalmıştı. Kendisini sürekli geliştirmeye devam eden BukyTalk iOS ve Android uygulamalarını da piyasaya sürerek ulaşım kolaylığı sağladı. Uygulamalara ek olarak, tasarlanan kurumsal.bukytalk.com paneli ile çalıştıkları şirketlerin İK yetkililerine ekip arkadaşlarının aldıkları seans hizmetlerine dair istatiksel raporları, katılım durumlarını ve gelişimlerini görebildikleri imkanları sunarak sektörlerinde bir ilke adlarını yazdırdılar. Aynı zamanda bukytalk.com organik site trafiğini 10 bin ziyaretçiden 90 bin ziyaretçi seviyelerine ulaşan girişim kurumsal firmalarla anlaşmalara da gitti. BukyTalk, Dimes, İş Bankası, QNB Finansbank, Mazars-Denge ve LCW gibi şirketlerin de içerisinde bulunduğu çalışılan kurumsal şirket sayısını %250 gibi bir oranda artırmıştır.

Yatırım hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.