///

BODJAM Dijital Oyun Hackathon’u Bodrum’da Yapılacak

BODJAM

Global Bodjam dünya çapından oyun geliştiricileri ağırlamak için 20 Ekim’de Bodrum’un tarihi Etrim köyünde kapılarını açıyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi dijital oyun tasarımı bölümünün düzenlediği, Bodrum belediyesi ve Bodrum iş insanları derneğinin de desteklediği uluslararası oyun hackathon’u 20-22 Ekim tarihlerinde Etrim Garaova Kampında gerçekleştirilecek.

48 saat sürecek etkinlikte katılımcılar takımlar kurup, kurdukları takım ile yarışacak ve kendilerine verilen görevler doğrultusunda en iyi dijital oyunu hazırlamaya çalışacaklar.

Bu sene ikincisi yapılan geleneksel  BodJam Bodrum Global Game Hackathon etkinlinin ilki geçen sene Haziran ayında  çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiş ve yoğun bir katılımla yarışmacılarına keyifli anlar yaşatmıştı. “Gümbet Runner” adlı oyun birinciliğe hak kazanırken etkinlik boyunca  birbirinden eğlenceli oyunlar ortaya çıkmıştı.

Etrim Garaova kamp alanında bu sene ikincisi gerçekleştirilecek etkinliğe oyun sektörünün önde gelen isimleri, akademisyenler, girişimciler ve yatırımcılar da katılacak. Etkinlik öncesinde alan uzmanları ve girişimciler etkinliğe katılan yarışmacılara mini konferanslar ve atölyeler düzenleyecek.

İki gün aralıksız sürecek yarışmanın sonunda akademisyenler ve alan uzmanlarından oluşan jüri kazanı belirleyecek ve büyük ödül sahibini bulacak. Ödül töreninin ardından melek yatırımcılardan oluşan yatırım komitesi seçtiği oyun ve yarışmacılara yatırım fırsatları sunacak.

Katılımcılarına unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedefleyen etkinliğe kayıtlar 18 Ekim’e kadar  www.bodjam.com adresinden devam edecek.

*Bültenden Düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #OyunGirişimciliği Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.