//

BlockGate: Blockchain Teknolojisi ile Entegreli Mobil Oyunlar Geliştiren İstanbul Merkezli Teknoloji Şirketi

İstanbul merkezli teknoloji şirketi BlockGate, 2022 yılında kurulan ve blockchain teknolojisi ile entegreli mobil oyunlar geliştiren bir girişim. Alanında öncü olmayı hedefleyen şirket, oyun içinde kazanılan varlıkların gerçek hayatta karşılık görebildiği, herkesin yeteneklerine göre kazanabileceği ve milyonlarca insanın oynayabileceği oyunlar geliştirme misyonuyla ilerliyor.

Şirketin kuruluşundan bu yana birlikte olan yetenekli takımı, yeni nesil mobil oyunların öncüsü olmayı hedefliyor. BlockGate’in Car Warriors adlı oyunuyla bu alanı nasıl devrimleştirmeyi amaçladıklarına dair detaylar;

Oyun ve blockchain sektöründe uzun yıllarca deneyim kazanmış olan Fatih Yıldırım ve Nihat Yılmaz Şimşek tarafından kurulan BlockGate, 2022 yılı Aralık ayında Yıldız Tekno GSYO liderliğinde gerçekleşen ve **Kalyon Venture Capital’**in de katıldığı tohum öncesi yatırım turunda 5 milyon dolar değerleme üzerinden 200 bin dolar yatırım aldı. Aldıkları yatırımlarla takımını güçlendiren BlockGate, Car Warriors mobil oyununu geliştirmeye başladı.

BlockGate, 2023 yılının ilk yarısında mobil oyun dünyasının ilk örneği olacak Car Warriors adlı oyunu ile heyecan verici bir lansman gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

https://www.girisimhaberleri.com/wp-content/uploads/2023/04/CarWarriorsConcept_page-0001-1024x724.jpg

Car Warriors, iki farklı harita ve ekonomik modelde geçen, çok oyunculu online bir mücadele oyunu. Oyuncular, yeteneklerine göre taktik ve stratejiler geliştirerek, rakiplerini saf dışı bırakarak sürpriz ödüller kazanabiliyor. Oyunun öne çıkan özelliklerinden biri, oyuncuların blockchain teknolojisi sayesinde oyun içerisinde kazandıkları ödülleri ve assetleri kendi aralarında alıp satabileceği veya oyuncunun kendine ait ekonomisini oluşturabileceği açık ekonomi sistemi olması. Bu özellik, Play-To-Earn, Free-To-Play ve Free-To-Earn oyun modelleri ile Car Warriors’u geleneksel oyunlardan farklı kılarak sektöre öncü olabilmesini sağlıyor.

BlockGate, çıktığı heyecan verici yolculukta Car Warriors adlı oyunu ile sektörde yeni bir çağ başlatmayı hedefliyor. Şirket, oyunculara özgürlük ve gerçek para değeri sunan oyunlar geliştirerek, oyuncuların yeni ve heyecanlı bir oyun modeli ile tanışmasını amaçlarken blockchain teknolojilerini sektöre adapte ederek yeni nesil mobil oyunları arasında lider olmayı amaçlıyor.

BlockGate’i Takip Etmek İsterseniz,

Website Linkedin Twitter Facebook Instagram Car Warriors

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.