Binance, Gelecek Nesil Blok Zinciri Liderlerini Yetiştirmek İçin Yaz Stajı Programını Başlatıyor

Binance, Gelecek Nesil Blok Zinciri Liderlerini Yetiştirmek İçin Yaz Stajı Programını Başlatıyor

Binance, hayata geçirdiği 10 haftalık İleri Düzey Yöneticilik Programı (AMP) ile dünya çapındaki seçkin üniversitelerden 23 stajyeri ağırlayarak yenilikçi ve dinamik bir alanda pratik deneyim ve eğitim sunacak.

 

Binance, Web3 endüstrisinde yetenek gelişimini teşvik etmeyi ve yenilikleri desteklemeyi amaçlayan yaz stajı programı başlattığını duyurdu. Tüm dünyadan yoğun başvuru alan Binance İleri Düzey Yöneticilik Programı (AMP), genç yeteneklere, dünyanın en büyük kripto organizasyonunda görev yapan en parlak zekalar ile birlikte çalışarak pratik bilgi ve beceriler kazandıracak.

Binance, Gelecek Nesil Blok Zinciri Liderlerini Yetiştirmek İçin Yaz Stajı Programını Başlatıyor

10 haftalık yaz stajı programı, stajyerlere Pazarlama, Müşteri Hizmetleri ve Binance Akademisi gibi farklı ekipler arasında dönüşümlü öğrenme fırsatları sunarken, deneyimli proje liderleri program boyunca stajyerlere mentorluk yaparak destek sağlayacak. AMP ayrıca, İletişimde Etki, Kültür Zekası ve Etkili Geri Bildirim gibi iletişim, kişisel ve profesyonel becerilerini geliştirmeye yönelik eğitim ve gelişim unsurları içeriyor. Stajyerler, Binance yöneticileri  ve proje liderlerinin yanı sıra sektör içindeki diğer profesyonellerle de bağlantı kurma fırsatına sahip olacaklar. Programın sonunda, katılımcılar deneyimleri boyunca öğrenme ve gelişme süreçlerini en üst düzeye çıkaracakları bir final projesi sunacaklar.

 

Web 3.0 dünyasının liderleri olarak, sektörün sürekli başarısı için gerekli olan yetenekleri teşvik etme ve geliştirme konusunda önemli bir rol oynadıklarını belirten Binance’in Kurucu Ortağı ve CMO’su Yi He “İleri Düzey Yöneticilik Programımız, Web3’e tutkuyla bağlı olağanüstü genç bireyleri keşfetmeyi ve onları bu hızlı tempolu sektörde başarılı olabilmeleri için gerekli becerilerle ve deneyimlerle donatmayı amaçlayan eşsiz ve özenle hazırlanmış bir girişim. Geleceğin yeteneklerini yetiştirmek ve sektörümüzü ileriye taşımak için bu deneyimi sağlamaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Binance, Gelecek Nesil Blok Zinciri Liderlerini Yetiştirmek İçin Yaz Stajı Programını Başlatıyor

Program, 8 bin’den fazla başvuruyla büyük bir ilgi gördü. Mülakatlar, testler ve grup çalışması değerlendirmelerini içeren kapsamlı bir seçim sürecinin ardından, 23 aday programda yer almak üzere seçildi. Seçilen adaylar, programın ileri yönetim müfredatından yararlanabilecekleri olağanüstü becerileri ve potansiyeli sergilediler.

 

Programa seçilme başarısı gösteren stajyerlerden biri olan Rotman Commerce Toronto Üniversitesi öğrencisi Markus Bergvinson ise programa neden başvurduğunu şöyle açıkladı: “Başvuruda bulunmamın sebepleri arasında Binance’in önde gelen küresel bir kripto para borsası olmasının yanı sıra CZ’nin işyerini verimli bir ortam yaratmak için devrim niteliğindeki çalışmalarda gösterdiği liderlik de bulunuyor. Ayrıca, bu stajın, Binance’in yenilikçi stratejilerine katkıda bulunarak dinamik ve hızla büyüyen bir sektörde uzmanlarla birlikte gerçek dünya deneyimi kazanma şansını sunması da beni motive etti.”

 

Seçilen bir diğer stajyer olan American University of Sharjah öğrencisi Kartavaya Bhargava ise “Beni blok zincir teknolojisinin gelecek endüstri devrimine önemli katkı sağlayabileceği inancı motive ediyor ve buna katkıda bulunmaktan heyecan duyuyorum.” şeklinde konuştu.

*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.