//

Berlin Merkezli Ostrom, 9.3 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Ostrom

Berlin Merkezli Ostrom, 9.3 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Ostrom ne yapıyor?

Ostrom

Matthias Martensen ve Karl Villanueva 2021 yılında Ostrom’u kurdu. Ostrom, yeşil elektrik tarifeleri ile elektrik tüketim maliyetlerinin yanı sıra tüketicilere ödenmesi gereken vergi, harç ve payları da aktarıyor. Şirket bir kar marjı talep etmiyor; bunun yerine Ostrom, müşteri hizmetleri, faturalandırma, tedarik ve tedarik için aylık altı avroluk bir temel ücret alıyor. Ostrom bu şekilde geleneksel elektrik sağlayıcılarından daha şeffaf olmayı hedefliyor. Kendi verdiği bilgilere göre, start-up’ın halihazırda 1500 Alman şehrinde müşterisi var.

Ostrom, finansman turundan elde ettiği parayı önümüzdeki iki yıl içinde ekibini iki katına çıkarmak ve markanın sunduğu hizmetleri daha da genişletmek için kullanmayı planlıyor. Bunu yapmak için girişim, diğer şeylerin yanı sıra elektrikli arabaların akıllı şarjını sağlayan ve ısı pompalarını optimize eden sistemlerini daha da geliştirmek istiyor.

Yatırım detayları

Ostrom

Yeşil enerji sağlayıcısı Ostrom, A Serisi finansman turunda 9,3 milyon Avro topladı. Yeni sermaye ABD’li risk sermayesi şirketleri Adjacent ve Union Square Ventures’tan geldi. Buna ek olarak, Revent ortağı Henrik Grosse Hokamp ve yatırımcı Jonathan Teklu da melek yatırımcı olarak tura katıldı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.