Ankara’nın İlk Sağlık ve İlaç Temalı Girişimcilik Zirvesi HealthUp Başlıyor!

healthup

Girişimci Parkı ve LHUSTEK ana partnerliğinde 17 Aralık’ta gerçekleşecek Ankara’nın ilk sağlık ve ilaç temalı girişimcilik zirvesi HealthUp için başvurular açıldı.

Girişimlere inovatif çözümler sunan Girişimci Parkı ve Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknoloji Merkezi ana partnerliğinde düzenlenen HealthUp Girişimcilik Zirvesi için başvurular devam ediyor. 17 Aralık Cumartesi günü LHUSTEK Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan HealthUp, sağlık sektöründe girişimciliği, bilgiyi, beceriyi ve deneyimi daha erişilebilir kılmak ve yenilikçi fonksiyonel ürün veya hizmetler sunabilmek için birden fazla panele ev sahipliği yapacak.

Katılımcılarını Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknoloji Merkezi’nde fiziksel olarak ağırlayacak etkinlikte, girişimcilik ekosisteminin en değerli parçaları bir araya gelecek. Sağlık ve ilaç alanlarına ilgi duyuyor ve bu alanlarda çalışan girişimleri, profesyonelleri ve yatırımcıları daha yakından tanımak ve görüşmek istiyorsanız bağlantıda yer alan formu doldurarak etkinlikte yerini alabilirsiniz.

healthup

Sağlık dünyasının deneyimli isimleri girişimcilerle birlikte olacak

Girişim ve iş dünyasından deneyimli isimlerin bulunacağı etkinliğin panelistleri arasında TİTCK Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu, Senyorapp Kurucu Ortağı Ayşenur Kaya Yalçın, MediboothVR Kurucu Ortağı ve CEO’su Çiğdem Düzgüneş, Triwi Kurucu Ortağı Alara Akçasız, Retinow Kurucu Ortağı Kübranur Kara, Fonkolay Kurucu Ortağı ve CEO’su Dr. Yavuz Selim Sılay, LEAP Investment CEO’su İmran Gürakan ve Teknoloji Yatırım A.Ş. Yatırım Direktörü Elif İnalkoç Gedikli yer alacak.

Girişimcilik ve sağlık ekosistemi üzerine networking etkinliklerinin de olacağı zirvede sektörde tecrübe sahibi olan profesyoneller, farklı dikeylerde faaliyet gösteren girişimciler ve aktif olarak melek yatırım yapan isimler bir araya gelecek. Ayrıca katılımcılar, yatırım turunu tamamlayan 4 farklı girişimle tanışma ve program sonunda bir araya gelme fırsatı da yakalayacaklar. 6 saat sürecek HealthUp girişimcilik zirvesinin kayıt formu ve detayları LHUSTEK ve Girişimci Parkı’nın resmi sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.