AMAZON PRIME ÜCRETSİZ OYUN DAĞITIYOR

Amazon Prime, kullanıcılarına Şubat ayı boyunca toplam değeri 120 TL olan 5 oyunu ücretsiz şekilde verecek. Bu oyunlar; Spinch, Monster Prom: Hotseat, Stealth Bastard Deluxe, Swinsanity, Table Manners.

Amazon Prime, ayrıcalıklarından biri olan Prime Gaming ile her ay yayınlanan oyun listeleriyle, kullanıcılar ücretsiz oyun indirme hakkına sahip olabiliyor. Ayrıca oyunu indirdikten sonra, oyun programı sizden hiçbir ücret talep etmiyor. Yani kullandığınız sürece boyunca ücretsiz bir halde oluyor.

Prime Gaming’in diğer güzel yanları ise, popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlama, kaplama ve kıyafet gibi karakterlerinin yükseltmelerini sağlayan ekipmanları sağlamak ve eminiz ki oyunlarla ilgilenmiyorsanız bile Twitch dünyası ile ilgileniyor olabilirsiniz. Prime Gaming sayesinde Twitch platformunda seçtiğiniz bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abone olabilirsiniz.

Amazon Prime’ın sadece Gaming kısmı için elde edebileceğiniz avantajlar bunlar iken, diğer ayrıcalıkları incelemek için buraya  tıklayabilirsiniz. Peki bu ayrıcalıklara ne kadar ücretle sahip olabiliriz, dediğinizi duyar gibiyiz. İlk ay ücretsiz olmasıyla beraber ayda sadece 7,90 TL. Unutmadan, Mastercard sahibi iseniz ilk 2 ay bu dünyaya ücretsiz dahil olabilirsiniz.

Peki satın alabileceğimiz 5 oyunun içeriği nedir?

Spinch

Spinch formunda yeni bir dünyaya geçiş yapıyoruz. Materyal dünyanın ilerisinde giderek, kayıp yavrularımızı kurtarmak için savaşan organizmalara dönüşüyoruz. Zorlayıcı engellerin, karmaşık ve çözülemez yolların olduğu bir dünyaya hazır mısınız? Bizce Spinch oynarken, Adventure Times’ta gibi hissedebilirsiniz.

 

Monster Prom: Hotseat

Komedi ve absürtlüğün bir araya gelmesiyle lise hayatına geri dönüyoruz. Karakterlerimizi geliştirip, sınıf arkadaşlarımızla flört etmeye çalışmaktayız. Kişisel fikrimle bu oyun bana Buffy the Vampire Slayer hatırlattı. Eğlenceli bir oyun, tam kafa dağıtmayı amaçlayan çerez bir oyun diyebiliriz.

 

Stealth Bastard Deluxe

Gizli işleri seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebiliriz. Sahip olduğunuz sivri zekanız ve bir çift görünmezlik gözlüğü sayesinde sizi yok etmeye çalışanlara karşı, ölümcül bir tesise girmeniz gerekiyor. Heyecanın her daim dorukta olabileceği bir oyuna benziyor.

 

Swimsanity!

8 farklı aksiyon moduna sahip olan su altı dünyasına girmeye hazır mısınız? Bu oyundaki göreviniz ise su altı dünyasında nişancı olmak. Hayatta kalmak için eşsiz güçlendiricilere ve silah kullanma becerisine sahip olan Mooba ile göreve çıkıyoruz.

 

Table Manners

Galiba çoğu kişi randevuya çıkmayı özlemiş olabilir. Table Manners ile bu özleminizi birazda olsa dindirebiliriz. Oyunda bütün kontrol sizde ve beceriksiz bir el olursanız, en güzel gece bir felakete dönüşebilir. Bunu hiçbirimiz istemeyiz…

 

 

Bu 5 oyuna ücretsiz sahip olabilmek için Amazon Prime’a üye olmanız yeterli. İlk ay ücretsiz ve 120 lira karda olduğunuzu hatırlatmak istedik. Oyunlarla eğlenmenizi ve oynarken Girişim Haberlerini hatırlamanızı çok isteriz.  Şimdiden İyi Eğlenceler…

 

 

Amazon’la İlgili Diğer Yazılarımızı Okumak İsterseniz,

Amazon’dan Sesli Asistanı Alexa’ya Yeni Özellikler https://www.internhaber.com/amazondan-alexaya-ozellikler/

Jeff Bezos, Amazon’da 25 Yıldır Sürdürdüğü CEO’luk Görevini Bırakıyor https://www.internhaber.com/amazonun-ceosu-istifa/

Jeff Bezos’u Ne Kadar Tanıyorsun? https://www.internhaber.com/jeff-bezosu-ne-kadar-taniyorsun/

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.