En Popüler 7 Metaverse Evreni

 En Popüler 7 Metaverse Evreni
Metaverse technology future concept. VR virtual digital reality cyber metaverse simulation Innovation connection global blockchain experiences network futuristic. 3d rendering.

Oyun endüstrisinde bir konsept olarak başlayan şey, Metaverse Universe adı verilen tamamen farklı bir 3D evrene dönüştü. Ve tüm teknoloji ve eğlence şirketleri bunun bir kısmını istiyor. Dijital dünyada gerçeküstü bir çağa giriyoruz. Yapay zeka ve genişletilmiş gerçeklik gibi teknolojiler dünyayı sardı.

 

Bildiğimiz gibi Metaverse var olmayan bir dünya ama yine de her şeyi sanal bir ortamda deneyimleyebilirsiniz. Bunu anlamakta güçlük çekiyorsanız, The Matrix veya Ready Player One gibi bir film düşünün. İnsanlar Matrix’e girdiğinde, içinde yaşadıkları dünyanın gerçekliğinin tartışılmaz olduğunu unutmayın.

 

Bu evrendeki herkes, Meta Evrenin ilkesi ve müjdesi olan, sürükleyici bir deneyim olarak bilinen yepyeni bir eğlence konsepti yarattı. Bir düğmeye basarak Amazon ormanlarında olmayı ve eski Mısır’da yaşamayı deneyimleyebilirsiniz.

 

Son pazar araştırmalarına göre, küresel artırılmış sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik pazarları 2018’de yaklaşık 2,6 milyar ABD Doları değerindedir ve 2025 yılına kadar yaklaşık 815 milyar ABD Dolarına ulaşması beklenmektedir.

 

Ancak bizlere göre gerçek şu ki Metaverse, Star Wars ve Unreal Tournaments gibi birçok çok oyunculu oyunda önceden var olan bir konsept. Şu anda bu kadar popüler olmasının tek nedeni, bu dünyaların çok paraya mal olmasıdır. Şimdi ise gelelim En popüler 7 Metaverse Evreni konusuna.

 


  1. Sandbox

Sandbox, Ethereum tabanlı olmakla beraber merkezi olmama özelliği gösteren NFT oyunu Metaverse Universe’dir. Platform, teknoloji konusunda bilgili oyuncuların sanal gerçeklik NFT’leri oluşturmasına, satmasına, satın almasına ve bunlardan para kazanmasına olanak tanır. , geliştiricilerin blok zincirindeki iş ve oyun deneyimlerinden para kazanmalarını sağlayan topluluk odaklı bir platformdur. Sandbox’lar, sandbox’ta yaratıcılığınızı ve inovasyonunuzu sergilemek ve pazarlamak için size tam bir özgürlük verir. Bir partiye ev sahipliği yapabilir, bir sergiye ev sahipliği yapabilir veya bir ülke kurabilirsiniz.

 

Sandbox teknik incelemeleri, platform hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmek için harika bir yerdir. Sandbox müşterileri olarak bilinen sandbox müşterileri, ekosistemin işlevselliğini mümkün olduğunca şeffaf hale getiren merkezi olmayan, özerk bir organizasyon aracılığıyla platformun yönetimine katılır.Ethereum blok zincirinde tüm oyun deneyimlerini oluşturmalarına, sahiplenmelerine ve para kazanmalarına olanak tanıyan bir platformdur.

En Popüler 7 Metaverse Evreni

 

 

  1. Decentraland

Decentraland, sanal dünyalar yaratmak, ticaret yapmak, para kazanmak ve keşfetmek için bir platformdur. Decentraland ile genellikle hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilir ve sahneler, sanat eserleri ve daha fazlasını yaratabilirsiniz. Bu, platformda basit bir oluşturucu aracı kullanılarak yapılabilir. Bu site her türden içerik oluşturucu için her şeye sahiptir. Örneğin platform, ekosistemi daha etkileşimli hale getirmeyi ve sosyal oyunlar ve multimedya uygulamaları oluşturmamıza olanak sağlamayı hedefliyor.

 

Decentraland’de, tamamen sürükleyici ve benzeri görülmemiş bir deneyimin tadını çıkarırken, kullanıcı tarafından oluşturulan diğer arazileri keşfetme ve bir veya iki şey öğrenme fırsatına sahip olacaksınız. Ayrıca Decentraland Marketplace’te arazi, avatarlar, giyilebilir cihazlar ve isimler gibi varlıkları alıp satabilirsiniz. Ayrıca Ethereum blok zinciri ile en yeni ve en iyi dijital ürünleri satın alabilirsiniz.

 

Decentraland, müşterilerine en iyi Metaverse evrenini sunmak için dünya etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. Platformun sponsor olduğu etkinlikler arasında sihirli saat, Avustralya Açık Metaverse, Boxhead Friends ve Drops yer alır.

 

 En Popüler 7 Metaverse Evreni

 

  1. Axie Infinity

Uçan robotlar, çekiç kullanan mutantlar, uçan canavarlar ve benzeri görülmemiş varlıklar sizi Axie Infinity Metaverse dünyasında karşılıyor. Biraz daha derine inerseniz ortaçağ posteri ruh halinizi tamamen değiştirecek ve sizi şaşırtacak. Axie Infinity, öncelikle Axies olarak bilinen heyecan verici yaratıklarla dolu bir oyun evrenidir. Oyuncular onları sever ve savaş sırasında evreni inşa etmek, genişletmek veya savunmak için kendi avantajlarına kullanabilirler. İlk bakışta, evren çevrimiçi çok oyunculu bir oyuna benziyor. Yeni başlayanlar görevleri tamamlayıp deneyim kazanırken, ileri düzey oyuncular çarpışmak, dövüşmek ve yağmalamak için karmaşık stratejiler ve taktikler kullanır.

 

Bununla birlikte, Axie ve geleneksel oyun arasındaki en önemli fark, platformun blok zinciri tasarımının, oyuncuların oyun dünyasında birbirine bağımlı karmaşık ekonomiler yaratmasına izin vermesidir. Oyuncular bir sonraki seviyeye geçerken, oyunun açık ekonomisi, bu tasarrufların ödüller ve gerçek parasal değere sahip potansiyel kaynaklar olarak kullanılmasına izin verir.

 En Popüler 7 Metaverse Evreni

  1. Sorare

Çevrimiçi futbol oynamak istiyorsanız, Sorare tam size göre. Sorare, portalın açık pazarında diğer kullanıcılarla ticaret yapmak için dijital kartlar sunar. Solare’de futbolu daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyebilir ve tek bir tıklamayla fanteziyi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, mangalar oluşturmak ve yönetmek, mangalar oluşturmak ve gerçek oyuncuların performansına göre puan kazanmak için çeşitli stratejiler kullanabilirsiniz. Platfomr, seçilmiş oyuncuların sahada tarih yazdığını gördükçe futbolla daha derin bir bağ kurmayı vaat ediyor. eklendi; Fantasy League’deki performansınıza göre diğer menajerlerle rekabet ederek haftalık ödüller kazanın.

 

Sorare, platformunda 215’ten fazla resmi lisanslı kulübe sahiptir ve tüm ekosistemi ilginç, eğlenceli ve rekabetçi tutmak için her hafta yeni kulüpler ekleyecektir. Game at Sorare, organizatörün ana faaliyetlerini tanıtan ve profesyonel futbolcuları temsil etmek için en iyi takımı oluşturan çeşitli turnuvalarda düzenlenen ücretsiz bir promosyon oyunudur. En iyi takımlar, oyuncuların turnuva boyunca gerçek performansını hesaba katan benzersiz bir puanlama sistemi tarafından belirlenir. Mağazadaki oyunlar ve teklifler hakkında daha fazla bilgi için lütfen Oyun Kuralları sayfasını ziyaret edin.

 

En Popüler 7 Metaverse Evreni

 

  1. Illuvium

Illuvium, merkezi olmamakla beraber aynı zamanda bir RPG macerası, Ethereum blok zincirine ve Immutable XL2 ağına dayalı bir koleksiyon oyunudur. Oyuncular, ilvirs adı verilen büyülü yaratıkları avlamak ve yakalamak için geniş ve çeşitli yerleri keşfederler. Illuvium, oyunculara tüm oyunu oyuncu için sürükleyici bir deneyim haline getirmeyi amaçlayan hikaye anlatımı ve yenilikçi tasarım sunar. Gaming, Illvials ile çeşitli yeteneklerde ortak olmaya istekli gerçek oyuncular ve büyük kurumsal oyuncularla doğru noktaları vurgulamayı başardı. Bu platform Bitcoin.com, Immutable X, Lotus Capital, Influx, BlockchainGameAlliance ve daha fazlasını içerir.

 

Illuvium, eşler arası bir işlemi tamamlamak için her seferinde bir GAS ücreti talep etmemesi bakımından diğer merkezi olmayan oyun platformlarından farklıdır. Immutable X ile entegrasyon, anlık işlemler için gaz ücreti ödemeden varlıklarınızın sahipliğini güvenli bir şekilde korumanıza olanak tanır. Illuvium ile diğer oyuncuları hazırlayarak ve onlara meydan okuyarak takımınızı kurabilir ve genişletebilirsiniz. Rakiplerinizi hızlı aksiyon ve stratejik manevralarla yenmek, size platform tarafından üretilen ILV $ değerindeki kripto para birimini kazanma şansı veriyor. Şu anda 589 dolar değerinde ve 5 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri var.

En Popüler 7 Metaverse Evreni

 

  1. Metahero

Metaherolar, şimdiye kadar anlatılan tüm Metaverse’lerden farklıdır. UltraHD Metascan teknolojisini destekler ve $ HERO adı verilen güçlü bir kripto para birimine sahiptir. Metahero, sanal dünyanın en havalı kısmını masaya yatıracak gibi görünüyor. Metahero, Ready Player One’ın anılarını geri getirmek ve oyuncuların sanal dünyada kullanmaları için harika avatarlar yaratmak için çalışıyor. Benzer şekilde 

Metahero da 3D tarama ve modelleme teknolojisini bir arada sunuyor. Bu gelişmiş teknoloji, oyunlarda, VR’de, sosyal medyada ve çevrimiçi modada kullanım için ultra gerçekçi 3B avatarlar ve sanal nesneler üretebilir. Bu teknoloji aynı zamanda gerçek dünyadaki sanat eserleri ve koleksiyonlardan NFT’ler oluşturmanıza da olanak tanır.

En Popüler 7 Metaverse Evreni

 

 

  1. Upland

Upland, gerçek dünyayla eşlenmiş yeni bir NFT metaverse’dir. Ancak hızla Metaverse’deki en önemli ve dinamik blok zinciri tabanlı ekonomi haline geliyor. Upland, onaylanmış adreslerle ilişkili sanal mülkleri satın almanıza, satmanıza ve ticaret yapmanıza olanak tanır. Upland’da bir ev inşa edebilir, bir iş kurabilir ve mülkünüzü ücretsiz bir açık pazarda satarak UPX paraları kazanabilirsiniz. Upland ile mahallenizi geliştirebilir, oyun stratejilerini öğrenebilir ve Metaverse musallatlarında işbirliği yapabilirsiniz. Ayrıca dağcılar denilen diğer oyuncularla bağlantı kurmak için zaman harcayabilirsiniz.

En Popüler 7 Metaverse Evreni

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.