26 Şubat Pazartesi Neler Oldu? 📢

26 Şubat Pazartesi Neler Oldu? 📢

26 Şubat Pazartesi Neler Oldu? 📢

💍 Samsung Galaxy Ring’in Bir Takım özellikleri Açıklandı

26 Şubat Pazartesi Neler Oldu? 📢

Samsung, Galaxy Ring’i sağlık odaklı bir ürün olarak tanıttı ancak çıkış tarihi hala belirsiz. Mobile World Congress (MWC 2024) etkinlikleri sırasında daha fazla bilgi verildi ve cihazın kalp atış hızı, hareket sensörü, uyku takibi ve regl takibi gibi özelliklere sahip olacağı açıklandı. Galaxy Ring, Seramik Siyah, Platin Gümüş ve Altın renklerinde ve farklı parmak genişliklerine uygun çap seçenekleriyle sunulacak. Boyut arttıkça, batarya kapasitesinin de artacağı belirtilse de kullanımdaki etkisi net değil. Samsung, cihazın özellikleri konusunda detay vermekten kaçınıyor ancak yakın bir zamanda tanıtılacağını ve tüm özelliklerin açıklanacağını belirtiyor. Ancak çıkış tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor.

 

💻 Lenovo’nun Yeni Bilgisayarı Bilim Kurgu Filmlerinden Çıkmış Gibi

26 Şubat Pazartesi Neler Oldu? 📢

Lenovo, MWC 2024’te dikkat çeken bir ürünle karşımıza çıktı: şeffaf ekranlı bir dizüstü bilgisayar. Bu bilgisayar, 17.3 inçlik MicroLED ekrana sahip ve pikseller kapatıldığında %55 oranında şeffaf olabiliyor. Aydınlatıldığında ise tamamen opak bir yüzeye dönüşerek 1.000 nit parlaklıkta bir görüntü sunuyor. Lenovo’nun açıklamasına göre, bu bilgisayar özellikle dijital sanatçılar için tasarlanmış olup, klavye kısmı aynı zamanda bir çizim tableti olarak da kullanılabilecek. Ancak, şeffaf bir ekranın kullanımında çözünürlük gibi zorluklar yaşanabileceği belirtiliyor. Bu tür sorunların piyasaya sürüldükten sonra daha net anlaşılacağı düşünülüyor.

 

🔌 Google Pay’in Fişi Çekiliyor

Google Bard Telefonlarda Nasıl Görünecek?

Google, 2018’de başlattığı Google Pay’in kullanımını sonlandırma kararı aldı. ABD’deki kullanıcılar için 4 Haziran 2024’ten itibaren Google Pay kapanacak ve kullanıcılar Google Wallet’a geçiş yapacaklar. Google Wallet, Google Pay’den beş kat daha fazla kullanılıyor ve tüm hizmetlerin tek bir çatı altında toplanması isteniyor. Bu birleşmenin kullanıcı deneyimini iyileştireceği düşünülüyor. İlk başta Android Pay ve Google Wallet’ın birleşmesi planlanmıştı ancak bu gerçekleşmemişti. Şimdi ise Google Pay fişi çekilen uygulama oldu.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.