25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

🎮 YouTube Oyun Hizmetini Sundu

YouTube Premium kullanıcılarına sunacağı oyun hizmetini daha önce sizlere aktarmıştık. Playables adlı hizmet resmi olarak resmi kullanıma açtı. Artık YouTube üzerinden indirmeye gerek kalmadan oyun oynanabilecek. Hizmet şu anda Android, İOS ve masaüstünden ulaşılabiliyor. Playables, bulmacadan zekâ oyunlarına, meşhur Angry Birds’ten yarış oyunlarına kadar pek çok oyunu bünyesinde barındırıyor.

14 Ocak Cumartesi Neler Oldu? 📢

🚕 Otonom Taksiler Geri Dönüyor

Otonom taksi uygulamasının öncü ismi Cruise, yaşanan bir dizi olaydan sonra hizmetini durdurmuştu. Şimdi ise tekrardan faaliyete geçecek. Ekim ayında meydana gelen kazalar nedeniyle yaşadığı aksaklıkların ardından birçok yeni önleme koyuldu. Yenilenmiş yönetim ve artırılmış güvenlik ile pazarda sadece ABD’de hizmet gösterecek.

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

📉 X’te Reklam Gelirleri Dibi Gördü

Bildiğiniz üzere Elon Musk İsrail Hamas savaşı ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra büyük bir reklam kaybına ulaşıyor. The Times’ın ulaştığı şirket içi belgelere göre 100’den fazla marka ve hatta siyasi adaylar gibi diğer reklamveren türleri web sitesindeki reklamlarını tamamen durdurdu ve durdurmak isteyen bir çok şirket var. X bu yıl 75 milyon dolar reklam geliri kazancı kaybedebilir. IBM, Apple ve Disney gibi markalar reklamlarını çekenler arasında. Son olarak ise geçtiğimiz gün Uber ve Coca-Cola, X’teki reklamlarını askıya alan son iki büyük firma oldu.

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.